Zašto ulagati u Ivancu Zašto ulagati u Ivancu

Zašto ulagati u Ivancu

- slobodna zemljišta u industrijskoj i poslovnoj zoni - brojne prednosti lokalne sredine - olakšice i pogodnosti za investitore - podrška...
Ivanec - povoljno poslovno okruženje Ivanec - povoljno poslovno okruženje

Ivanec - povoljno poslovno okruženje

- Ivanec je nositelj Bussines Friendly Certificate (BFC) - u top 10 malih gradova za privlačenje stranih investicija po Financial Timesu - podrška...
Poslovna zona Ivanec Poslovna zona Ivanec

Poslovna zona Ivanec

- slobodno 33.000 m2 zemljišta - pogodno za male i srednje poduzetnike - dobra lokacija uz glavnu cestu - olakšice i pogodnosti za investitore -...
Industrijska zona Ivanec Industrijska zona Ivanec

Industrijska zona Ivanec

- slobodno 250.000 m2 zemljišta - pogodno za industrijska postrojenja - potpuna komunalna opremljenost - olakšice i pogodnosti za investitore -...

Razvijate svoje poslovanje u Ivancu – jer vam nudimo najkvalitetniju poslovnu podršku za vaše planove i najbolju poslovnu mrežu za vaša partnerstva

Brošure

Posljednje novosti

Otvoren nagradni natječaj HUP-a: Promocija poduzetništva u srednjim školama 18 ožujka 2019

Otvoren nagradni natječaj HUP-a: Promocija poduzetništva u srednjim školama

Hrvatska udruga poslodavaca pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske te uz partnerstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, raspisala je nagradni natječaj namijenjen učenicima srednjih škola u Republici Hrvatskoj. 
EU projekt: Davorin Štetner u Ivancu održao prvo individualno poslovno mentorstvo 15 ožujka 2019

EU projekt: Davorin Štetner u Ivancu održao prvo individualno poslovno mentorstvo

David Lukaček i Valentino Jovan iz poduzeća DIV PLASTIC d.o.o. prvi su poduzetnici početnici koji su u srijedu 13. ožujka sudjelovali u programu Poslovnog mentorstva, a kojeg organizira Poslovna zona Ivanec d.o.o. u sklopu projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“
Natječaj za program EUREKA u 2019. 14 ožujka 2019

Natječaj za program EUREKA u 2019.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje poziv za međunarodne suradničke projekte u 2019. godini iz programa EUREKA.

U prepunoj ivanečkoj Gradskoj vijećnici održano predavanje Marine Kolar  “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?” 12 ožujka 2019

U prepunoj ivanečkoj Gradskoj vijećnici održano predavanje Marine Kolar “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?”

Certificirana edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj te vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta Marina Kolar, u ponedjeljak 11. ožujka u prepunoj ivanečkoj Gradskoj vijećnici održala je vrlo poticajno, ali i inspirativno predavanje prikladno nazvano “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?”.

6 ožujka 2019

Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Varaždinske županije u 2019. godini

Varaždinska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora male vrijednosti u poljoprivredi na području Varaždinske županije u 2019. godini.
4 ožujka 2019

Anketa o zadovoljstvu komunalnim uslugama za ivanečke poduzetnike

Od 04. do 20. ožujka traje anketa koju Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Poslovni klub Ivanec provode s ciljem ispitivanja poslovne zajednice o zadovoljstvu pružanjem komunalnih usluga.

27 veljače 2019

Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora Varaždinske županije u turizmu za 2019. godinu

U skladu sa „Strategijom razvoja turizma Varaždinske županije „2015.-2025“, Varaždinska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora Varaždinske županije u turizmu za 2019. godinu.
26 veljače 2019

Grad Ivanec raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora poduzetnicima za pokrivanje dijela troškova učeničkih stipendija.

Grad Ivanec raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora poduzetnicima za pokrivanje dijela troškova učeničkih stipendija.

25 veljače 2019

U ponedjeljak 11.3. s početkom u 18 sati pozivamo vas na predavanje “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?”

U ponedjeljak 11.3. s početkom u 18 sati pozivam vas na predavanje USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?” koje će se održati u Gradskoj vijećnici grada Ivanca (dvorana za sastanke) u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o., Trg hrvatskih Ivanovaca 9B.
24 veljače 2019

U sklopu EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o. održana dvodnevna edukacija na temu „Poslovno planiranje“

U sklopu provedbe EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o. „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“, 19. i 22. veljače u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Varaždin, održana je dvodnevna edukacija za poduzetnike, poduzetnike početnike, strat up tvrtke i obrtnike pod nazivom „Poslovno planiranje“.
21 veljače 2019

NOVO: ONLINE KATALOG POSLOVNIH SUBJEKATA – besplatno mjesto web promocije ivanečkog gospodarstva

Poslovna zona Ivanec d.o.o. kreira novu visokokvalitetnu uslugu za sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, OPG-ove, zadruge te slobodna zanimanja.

Riječ je o besplatnom online katalogu poslovnih subjekata financiranom u sklopu aktualnog EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o. „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“, čija je ukupna vrijednost 522.957,53 kn, a od čega je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna

10 veljače 2019

19. i 22. veljače u HGK Varaždin: Edukacija "Poslovno Planiranje"

19. i 22. veljače u HGK Varaždin: Edukacija „Poslovno planiranje“

U sklopu EU projekta Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o., održat će se dvodnevna edukacija za sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, a sadržaj i program edukacije posebno su namijenjeni poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama.

 

Newsletter

Primajte obavijesti o EU fondovima na vaš email

Osnovne informacije

  • O nama
  • Kontakt

Grad Ivanec i gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. krenuli su osnivanje i razvitak Industrijske zone na gradskom prostoru Ivanca. Cilj tog projekta je da se, uz već postojeću Poslovnu zonu Ivanec-istok (u kojoj je locirano malo i srednje poduzetništvo), potakne razvitak industrijske proizvodnje i da nov zamah stvaranju poduzetničke klime koja će poticajno djelovati na privlačenje novih tvrtki iz zemlje i inozemstva i njihovih ulaganja u Ivanec. Poslove oko formiranja, promidžbe i razvitka Industrijske zone vodi  tvrtka Poslovna zona d.o.o., sukladno Programu razvoja Industrijske zone u razdoblju 2010.-2015. godine, kojim su definirani ciljevi, faze njena razvitka, olakšice za ulagače i pregled komparativnih i kompetitivnih prednosti ulaganja u ovaj kraj.

POSLOVNA ZONA IVANEC d.o.o.

Adresa: Trg hrv. ivanovaca 9b, Ivanec

MBS: 2417596 (Trgovački sud u Varaždinu)
OIB: 87283813100
Osnivač: Grad Ivanec
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Godina osnivanja: 2008.
Direktor: mr.sc. Lana Labaš

Tel: 042/492-870
Fax: 042/781-103
E-mail: lana.labas@ivanec.hr
Web: www.poslovna-zona-ivanec.hr

 

 

Naše prednosti

- slobodna zemljišta u industrijskoj i poslovnoj zoni
- brojne prednosti lokalne sredine
- olakšice i pogodnosti za investitore
- podrška investitorima
- Ivanec je nositelj Bussines Friendly Certificate (BFC)
- u top 10 malih gradova za privlačenje stranih investicija po Financial Timesu
- podrška gradskih službi investitorima

O nama

Grad Ivanec i gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. krenuli su osnivanje i razvitak Industrijske zone na gradskom prostoru Ivanca. Cilj tog projekta je da se, uz već postojeću Poslovnu zonu Ivanec-istok (u kojoj je locirano malo i srednje poduzetništvo) ... Pročitaj više

Kontakt

Poslovna zona Ivanec d.o.o.
Trg hrv. Ivanovaca 9b,
HR - 42240 Ivanec
Tel. 042 492-870 fax. 042 781-103
E-mail: lana.labas@ivanec.hr