Najave i novosti

29 travnja 2022

WEBINAR: DIGITALNI MARKTETING U TURIZMU-02.05.2022.

WEBINAR: DIGITALNI MARKTETING U TURIZMU-02.05.2022.

Sukladno najavama, Poslovna zona Ivanec d.o.o. uz potporu Grada Ivanca i  gradske Turističke zajednice, nastavlja s održavanjem specijalističkih seminara koji su prvenstveno namijenjeni privatnim turističkim iznajmljivačima.

Novi specijalistički seminar održat će se 02. svibnja 2022. godine u online formatu

Naime, renomirana ivanečka IKT tvrtka X-media d.o.o. s kojom Poslovna zona Ivanec d.o.o. ima dugogodišnju uspješnu suradnju održat će webinar na temu: Digitalni marketing u turizmu – kako i koje digitalne alate koristiti da bi uspješno reklamirali svoj turistički objekt.

Webinar počinje u 18:00 sati, predviđeno trajanje je 90 minuta, a link za pristup svi prijavljeni dobit će na svoje e-mail adrese na dan održavanja edukacije.

Predavanje će održati direktor tvrtke Damir Kapustić, a sadržaj će pratiti digitalne alate i kanale promidžbe, uključujući i društvene mreže što je danas trend, ali i nužna pretpostavka za uspješan proboj na tržište te time ujedno i preduvjet za pronalazak i dolazak gostiju.

Podsjetimo, Poslovna zona Ivanec d.o.o. s prvim ciklusom specijalističkih edukacija krenula je u listopadu 2021. godine, a takva vrsta podrške dio je turističkih potpora Grada Ivanca usmjerenih na razvoj turizma na ivanečkom gradskom području. 

Sve edukacije sufinancira Grad Ivanec pa su one za sudionike besplatne.

Svi zainteresirani na edukacije se mogu prijaviti do ponedjeljka, 02.svibnja do 12:00 sati. 

Prijave se primaju na e-mail: projektni.ured@ivanec.hr  ili na broj telefona 042/645-482.

Print