Najave i novosti

POSLOVNA ZONA I X-MEDIA Besplatni webinar: Kako pokrenuti web trgovinu i uspješno prodavati, prijavite se! 1 prosinca 2021

POSLOVNA ZONA I X-MEDIA Besplatni webinar: Kako pokrenuti web trgovinu i uspješno prodavati, prijavite se!

Gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno s ivanečkom tvrtkom X- MEDIA d.o.o. organizira još jedan webinar na temu: Kako pokrenuti web trgovinu i uspješno prodavati.

DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA Letak s informacijama o potporama za razvoj turizma 26 studenog 2021

DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA Letak s informacijama o potporama za razvoj turizma

Poslovna zona Ivanec d.o.o. sa svojim Projektnim uredom za EU fondove nastavlja s aktivnostima u sklopu obilježavanja nacionalne manifestacije Dani otvorenih vrata EU projekata.

Online edukacija za oglašavanje privatnih turističkih objekata u ponedjeljak, 29. studenog, prijavite se! 23 studenog 2021

Online edukacija za oglašavanje privatnih turističkih objekata u ponedjeljak, 29. studenog, prijavite se!

Kao što smo i najavili, u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata, u ponedjeljak, 29. studenog, u 10 sati održat će se online edukacija na temu: Važnost  dobre reklame i digitalnih kanala marketinga u službi oglašavanja privatnih turističkih objekata.

Poslovna zona Ivanec d.o.o. i ove godine aktivni sudionik „Dana otvorenih vrata EU projekata“ 22 studenog 2021

Poslovna zona Ivanec d.o.o. i ove godine aktivni sudionik „Dana otvorenih vrata EU projekata“

Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno s Projektnim uredom za EU fondove i ove se godine aktivno sa svojim raznolikim i prilagođenim aktivnostima uključila u nacionalnu manifestaciju posvećenu EU fondovima i projektima „Dani otvorenih vrata EU projekata“.

POSLOVNI KLUB IVANEC Sastanak na teme zapošljavanja, smještaja i integracije stranih radnika 17 studenog 2021

POSLOVNI KLUB IVANEC Sastanak na teme zapošljavanja, smještaja i integracije stranih radnika

Hrvatska je osuđena na uvoz radne snage i to na dulje vrijeme. To je realnost i bilo kakav negativan odnos prema toj činjenici je iluzoran, jer se u protivnom u pitanje dovode ne samo sadašnje poslovanje i daljnji razvoj tvrtki, već i opstojnost hrvatskog mirovinskog (isplata mirovina) i zdravstvenog sustava.

ZAVRŠILA TRODNEVNA EDUKACIJA Podrška Grada i Poslovne zone privatnim iznajmljivačima u turizmu 15 listopada 2021

ZAVRŠILA TRODNEVNA EDUKACIJA Podrška Grada i Poslovne zone privatnim iznajmljivačima u turizmu

Svečanim uručivanjem potvrda polaznicima, jučer su kraju privedene stručne edukacije koje su za sve privatne iznajmljivače u turizmu organizirali Grad Ivanec i gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. 

TURIZAM Odličan početak edukacija za privatne iznajmljivače u turizmu – odazvali se poduzetnici-početnici 13 listopada 2021

TURIZAM Odličan početak edukacija za privatne iznajmljivače u turizmu – odazvali se poduzetnici-početnici

U utorak, 12. listopada, u dvorani Poduzetničkog inkubatora održana je prva od predviđenih triju edukacija namijenjenih privatnim iznajmljivačima u turizmu. 

Danas počinju edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu; odaziv odličan, prijavljeno 20-ak polaznika 12 listopada 2021

Danas počinju edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu; odaziv odličan, prijavljeno 20-ak polaznika

Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Gradom Ivancem i s gradskom Turističkom zajednicom danas počinje s višednevnom edukacijom namijenjenom privatnim iznajmljivačima u turizmu (kuće za odmor, klijeti) na području grada Ivanca.

U GRADSKOM PARKU U subotu, 9. 10., izložba gljiva ivanečkih šuma, pas tartufar, gljivarski kotlić, podjela lipa 5 listopada 2021

U GRADSKOM PARKU U subotu, 9. 10., izložba gljiva ivanečkih šuma, pas tartufar, gljivarski kotlić, podjela lipa

U subotu, 9. listopada, u gradskom parku Ivanec prvi put će se održati velika izložba gljiva ivanečkoga kraja, uz bogat popratni program za sve posjetitelje, velike i male.

Počinju edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu (kuće, klijeti) na području grada Ivanca – prijavite se! 1 listopada 2021

Počinju edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu (kuće, klijeti) na području grada Ivanca – prijavite se!

U skladu s prethodnim najavama o nastavku aktivnosti koje imaju za cilj daljnji razvoj turizma na području grada Ivanca, Poslovna zona Ivanec d.o.o., uz potporu Grada Ivanca i aktivno sudjelovanje gradske Turističke zajednice, organizira stručnu višednevnu edukaciju namijenjenu privatnim iznajmljivačima.