Najave i novosti

22 ožujka 2019

U četvrtak, 28. ožujka Poslovna zona Ivanec d.o.o. u Bjelovaru održava edukaciju o pripremi i provođenju EU projekata

U četvrtak, 28. ožujka Poslovna zona Ivanec d.o.o. u Bjelovaru održava edukaciju o pripremi i provođenju EU projekata

Poslovna zona Ivanec d.o.o. će u sklopu Regionalnih dana EU fondova u Bjelovaru u četvrtak, 28. ožujka održati stručnu interaktivnu radionicu pod nazivom „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?“.

Radionicu će održati direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o. mr.sc.oec. Lana Labaš te certificirana voditeljica za pripremu i provedbu EU projekata Ivana Plahtarić.

Cjelokupna manifestacija, a u sklopu koje se održava i predmetna radionica, održava se u  Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar (Ul. Ivana Viteza Trnskog 8e), s početkom u 10 sati, dok je početak radionice predviđen za 13 sati.

Navedena je radionica dio visokokvalitetnih novih usluga koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. pruža u sklopu EU projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

Documents to download

Print