Najave i novosti

15 studenog 2019

SURADNJA S PODUZETNICIMA Gradonačelnik M. Batinić sazvao redoviti tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec (22. studeni)

SURADNJA S PODUZETNICIMA Gradonačelnik M. Batinić sazvao redoviti tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec (22. studeni)

U sklopu redovitih kontakata s lokalnom poduzetničkom zajednicom gradonačelnik Milorad Batinić za petak je, 22. studenog, sazvao redoviti tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec, asocijacije koja okuplja poduzetnike koji posluju na području grada.

Ovakvi sastanci održavaju se nekoliko puta godišnje i na njima se uvijek raspravlja o aktualnim temama važnim za poduzetnike te o načinima na koji im Grad može pomoći i izaći im u susret u sklopu svojih zakonom definiranih ovlasti.

Tako će biti i ovoga puta, kada će ih – u cilju njihova uključivanja u planiranje gradskog proračuna za 2020. godinu- domaćini upoznati s prijedlogom proračuna i pojedinih gradskih programa za iduću godinu koji su naročito važni za poduzetnike, a to je, prije svega, Program potpora za poduzetnike. 

Također, bit će im predstavljen i prijedlog Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, a bit će informirani i o politici komunalnih i drugih naknada Grada u 2020. godini kao i sa sustavom funkcioniranja pružanja javne komunalne usluge. 

Poduzetnici će biti upoznati i s aktualnim izmjenama i dopunama gradskih prostorno – urbanističkih planova. 

Temeljem iskustava s prijašnjih sastanaka, i ovoga puta očekuje se dobra i zanimljiva rasprava, to više što je na dnevnom redu razgovor s M. Batinićem i s kao gradonačelnikom i kao saborskim zastupnikom, a ovo je potonje je prilika – koju poduzetnici često koriste – da istaknu probleme za koje on onda traži rješenje u pojedinim ministarstvima ili direktno sa saborske govornice.

Kako bi poduzetnici na svoja pitanja dobili što konkretnije i cjelovitije odgovore, u radu skupa sudjelovat će i predstavnici gradskog Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun i Upravnog odjela za urbanizam, komunalne poslove i zaštitu okoliša te Poslovne zone Ivanec d.o.o. kao suorganizatora sastanka.

Svi poduzetnici zamoljeni su da svoj dolazak potvrde na tel. 492 – 870 (042) ili na e-mail lana.labas@ivanec.hr najkasnije do srijede, 20. studenog, do 14.00 sati.

Sastanak počinje u 18 sati.

Print