Najave i novosti

24 kolovoza 2020

Projektni ured građanima nudi pomoć kod online prijava na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Projektni ured građanima nudi pomoć kod online prijava na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća

S obzirom na to da 1. rujna u 09:00 sati počinje teći rok za prijavu na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća, a koji je od 25. lipnja 2020. godine raspisan od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom za EU fondove, Projektnim uredom, ovaj će tjedan (od 24. do 28. kolovoza) biti na raspolaganju svim građama koji trebaju pomoć kod online prijave svojih ulaganja na Javni poziv.

Podsjećamo, prijave će se za financiranje odobravati prema vremenu pristizanja, odnosno po metodi „najbržeg prsta“.

Upravo zato iznimno je važno da građani online prijave pripreme i unesu na vrijeme kako bi se prijavili odmah po otvaranju Javnog poziva.

Certificirani voditelji EU projekata u uredovno će radno vrijeme od 7 do 15 sati primati sve građane koji trebaju pomoć oko online prijave na Javni poziv, posebice ako je riječ o građanima koji nemaju pristup Internetu ili se otežano snalaze na računalu.

Individualno savjetovanje i pomoć osigurat će se svim građanima uz obaveznu prethodnu najavu i dogovor termina, a predviđeno je da će se sa svakom strankom raditi po jedan sat.

Prilikom dolaska svi građani moraju sa sobom donijeti prikupljenu dokumentaciju kako bi istu sa zaposlenicima Projektnog ureda mogli unijeti u online sustav za prijave.

Zbog situacije uzrokovane korona virusom svi građani se pozivaju da poštuju sve propisane epidemiološke mjere (nošenje zaštitnih maski, dezinfekcije ruku) te da poštuju svoje dogovorene termine kako ne bi ugrožavali sebe i ostale sugrađane.

Individualna savjetovanja održavat će se u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec na adresi Vladimira Nazora 6/II.

Kako bi dogovorili svoj termin pozivamo vas da se prethodno najavite Projektnom uredu za EU fondove na e-mail: projektni.ured@ivanec.hr ili na broj telefona 645-483 ili 645-484.

Documents to download

Print