Najave i novosti

14 rujna 2020

Prilika za besplatnu promociju turističke destinacije

Prilika za besplatnu promociju turističke destinacije

Zagrebačka banka pokreće projekt #prviput kojim želi dati podršku mikro i malim poduzetnicima u turizmu i stvoriti najveću online platformu za promociju neotkrivenih ljepota i unikatnih doživljaja Hrvatske.

U sklopu inicijative #prviput organizira se nagradni natječaj u kojem svi mikro i mali poduzetnici u turizmu imaju priliku osvojiti besplatnu marketinšku kampanju koja će im osigurati vidljivost kod široke javnosti i predstaviti njihove poduzetničke priče.

Na natječaj se mogu prijaviti vlasnici smještaja, hotela, eko sela, OPG-ovi, turistički vodiči, instruktori ronjenja i brojni drugi poslovni subjekti s originalnom turističkom ponudom.

Projekt #prviput provodit će se u partnerstvu s Hrvatskom turističkom zajednicom, iz koje su istaknuli važnost ovakvih projekata za hrvatski turizam, posebice za vrijeme posezone, stoga je ovo izvrsna prilika za sve koji misle da njihova ideja, lokacija, projekt ili proizvod obogaćuje turističku ponudu Hrvatske.

Stručni žiri odabrat će 15 najboljih prijava, od kojih će dvoje osvojiti veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti promovirani na digitalnim kanalima.

Prijave na nagradni natječaj traju od 9. rujna 2020. do 30. rujna 2020. u 23:59.

Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkih uradaka bit će objavljeni na www.prviput.hr do 07. listopada 2020.

Za prijavu na natječaj potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi na sljedećem LINKU.

Detaljnije informacije o samom natječaju možete saznati OVDJE.

Detaljnije informacije o samom projektu #prvi put možete saznati OVDJE.

Za sva dodatna pitanja oko natječaja možete se javiti na info@prviput.hr.

Svi zainteresirani prijavitelji se za savjetodavnu i operativnu pomoć u kandidiranju svojih projekata na ovaj javni poziv mogu javiti Projektnom uredu Grada Ivanca za EU fondove na mail: projektni.ured@ivanec.hr ili na telefon 042/645-485.
Print