Najave i novosti

20 veljače 2024

Predstavljanje prednosti poslovanja kroz Virtualni inkubator i kampanju „Zajedno stvaramo virtualnu zajednicu“ (četvrtak, 29. veljače)

Predstavljanje prednosti poslovanja kroz Virtualni inkubator i kampanju „Zajedno stvaramo virtualnu zajednicu“ (četvrtak, 29. veljače)

Poslovna zona Ivanec d.o.o. nastavlja s aktivnostima podrške poduzetnicima početnicima i budućim poduzetnicima, naročito u segmentu podrške razvoju kroz korištenje digitalnih  platformi.

U četvrtak, 29. veljače u 18:00 sati, održat će se online predstavljanje inicijative „Zajedno stvaramo virtualnu zajednicu“ i platforme Virtualni inkubator Ivanec te prednosti uključivanja i umrežavanja u digitalnim i virtualnim mrežama koje one nude.

Na praćenje online predstavljanja putem Facebooka pozivaju se svi pratitelji povezanog profila Poslovni Ivanec, ali i svi ostali zainteresirani poduzetnici i građani, kao i poduzetnici početnici i budući poduzetnici.

Događaj će se moći pratiti na FB stranici Poslovni Ivanec, na kojoj je kreiran događaj, kojem će se moći pristupiti 29. veljače u 18:00 sati putem poveznice.

Očekivano trajanje online događaja je sat vremena, sastojat će se od tri dijela, a provest će ga zaposlenici Poslovne zone Ivanec d.o.o.

U uvodnom dijelu, pratiteljima događanja direktorica Poslovne zone Lana Labaš predstavit će ideju i smisao stvaranja virtualne zajednice i kako uspostava mreža i networking u virtualnim prostorima uspješno nadograđuje klasične poslovne kontakte i razvija poslovanje s manje troškova i u kraćem vremenu. Ukratko, koje prednosti i koristi poduzetnicima donosi uključivanje u takav sustav. Virtualna kampanja koja se provodi usmjerena je i na fizičke osobe, u želji da ih se potakne da aktivnim uključivanjem usmjeravaju svoju poslovnu karijeru.

Zaposlenik Poslovne zone Nikola Turčin detaljno će predstaviti platformu Virtualni inkubator Ivanec, što uključuje postupak registracije, predstavljanje dostupnih značajki platforme za registrirane korisnike, koje služe za razvoj poslovanja, ali i vanjske posjetitelje, prednosti izrade profila i općenito, koje sve koristi mogu kao stanari virtualnog inkubatora upotrebljavati bez prevelikog administriranja i bez ikakvih troškova.

U trećem dijelu, Marko Krobot iz Poslovne zone će predstaviti sve digitalne i virtualne alate poslovanja koji stoje na raspolaganju poduzetnicima, a koje Grad Ivanec i Poslovna zona godinama razvijaju.

Pozivamo sve zainteresirane da prate profil Poslovni Ivanec i uključe se u događaj uživo, kako bi saznali sve potrebne informacije i uključili se u rad Virtualnog inkubatora i stvaranje virtualne zajednice.

Print