Najave i novosti

7 lipnja 2021

Poziv poduzetnicima za sudjelovanje na 7. Gospodarskom sajmu u Varaždinu

Poziv poduzetnicima za sudjelovanje na 7. Gospodarskom sajmu u Varaždinu

Zadovoljstvo nam je što Vas i ove godine možemo pozvati na zajedničko sudjelovanje Grada Ivanca, Poslovne zone Ivanec d.o.o. i ivanečkih poduzetnika na 7. Gospodarski sajam u Varaždinu.

Nastup za sve poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova, vlasnike turističkih i ugostiteljskih objekata te naročito privatne iznajmljivače je besplatan, a sve troškove nastupa na sajmu pokriva Grad Ivanec.

Ovogodišnji Gospodarski sajam održat će se u petak i subotu, 18. i 19. lipnja 2021. godine na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a službeno otvorenje Sajma održat će se u petak u 12:00 sati.

Pozivamo Vas da i ove godine predstavite svoje poslovanje i poduzeće Vaše proizvode i usluge te Vaše turističke objekte i kuće za iznajmljivanje na već tradicionalnoj i važnoj gospodarsko – poduzetničkoj manifestaciji Varaždinske županije.

U sklopu sajma Grad Ivanec i gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. ove će godine poseban naglasak staviti na promociju turističkih potencijala Grada Ivanca te lokacije ivanečkog kraja kao turističke destinacije kontinentalnog turizma pa u skladu sa tim, i privatnih  subjekata koji već posluju u turizmu.

Po prvi puta će promovirati  i ove godine revitaliziran turistički projekt Grada Ivanca „Rent – a kliet“ kao i Program poticaja za razvoj turizma koji je trenutno na javnom savjetovanju.

Svi sudionici pozvani su da pripreme ili koriste svoj postojeći vlastiti promo materijal u obliku za koji smatraju da ih najbolje predstavlja (letak, brošura, promo proizvod, baner, itd.), a koji će na izložbenom prostoru biti primjereno istaknut.

Za zajednički nastup na Sajmu izradit će se zajednički promo materijal u obliku promotivnog letka/brošure (pregled poslovnih ponuda tvrtki s ivanečkog područja). Idejno osmišljavanje izgleda i sadržaja tog zajedničkog promo materijala će odraditi Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Naročito pozivamo te nudimo pomoć kod osmišljavanja promo materijala za predstojeći sajam novoosnovanim privatnim iznajmljivačima koji su tek krenuli s poslovanjem pa u ovom trenutku možda još nemaju spreman materijal. Pomoć kod osmišljavanja materijala je besplatna.

Troškove organizacije i pripreme sajma, najam izložbenog prostora, štand, priključak struje, najam prateće opreme, čišćenje štanda, osiguranje, opremanje štanda i osobe koje će biti prisutne na štandu i aktivno sudjelovati/predstavljati vašu tvrtku snosi u cijelosti  Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. te se od poduzetnika kao sudionika ne očekuje sudjelovanje u organizacijskim troškovima.

Takva usluga je dio programa bespovratnih potpora za poticanje lokalnog poduzetništva te nosi oznaku BFC (poticaj razvoju povoljnog poslovnog okruženja).

Osim toga u sklopu sajma održat će se i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave  i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Ulaz na sajam oba dana je besplatan.

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve ivanečke poduzetnike koji se odluče na zajedničko predstavljanje, da se u vrijeme otvaranja sajma, u petak, u 12 sati okupe na zajedničkom štandu.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da potvrdu sudjelovanja te pripremljeni materijal za promociju Vaše tvrtke ili projekta dostavite najkasnije do srijede, 16. lipnja 2021. na mail: projektni.ured@ivanec.hr.

Sve dodatne informacije dostupne su na tel. 042/492-870, Poslovna zona Ivanec. 

Radujemo se Vašem dolasku!

Print