Najave i novosti

9 svibnja 2023

POZIV PODUZETNICIMA POČETNICIMA Prijavite se na besplatne 3-dnevne radionice za podršku razvoju privatnog poduzetništva

POZIV PODUZETNICIMA POČETNICIMA Prijavite se na besplatne 3-dnevne radionice za podršku razvoju privatnog poduzetništva

Tijekom 2023. godine Poslovna zona Ivanec d.o.o. organizira niz aktivnosti za poduzetnike početnike. Naime, Poslovna zona djeluje kao poduzetnički centar na području cijele Varaždinske županije i uključena je u EU projekte usmjerene na razvoj i poticanje poduzetništva mladih i razvoj start up-ova.

Nova aktivnost bit će radionica za poduzetnike početnike, koja će se u 3 modula održati od 16. – 18. svibnja, s početkom u 17:00 sati svakog dana, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec (Vladimira Nazora 6/II).

Program po danima donosimo u prilogu ispod teksta.

Teme svakog modula radionice definirane su na temelju povratnih informacija od samih poduzetnika početnika, prema sadržajima koje su definirali kao potrebne za njihovu edukaciju.

Radionica je za sve sudionike besplatna i financirana iz EU projekta BOND - namijenjenog certificiranju usluge poslovnog savjetovanja za poduzetnike kojeg Poslovna zona Ivanec d.o.o provodi u razdoblju 2022. – 2023. godine. Održat će ih renomirani vanjski stručnjaci.

Moduli se mogu pratiti odvojeno, ali preporuča se, zbog povezanosti teme (i ideje same edukacije da prati problematiku razvoja poduzetnika od samog odabira vrste poslovnog subjekta do njegovog uspješnog pozicioniranja na odabranom tržištu i stabilnog poslovanja) da se poduzetnici poprate sva tri dana.

Broj mjesta je ograničen, pa molimo da svoje sudjelovanje potvrdite unaprijed, a najkasnije do petka, 12.05.2023. godine preko online obrasca, na e-mail: projektni.ured@ivanec.hr ili na telefon 042/645 – 484.

Radionica je namijenjena svim oblicima registracije poslovnog subjekta (d.o.o., j.d.o.o. ili obrt) i svim registriranim djelatnostima. 

Sve objave i najave možete popratiti i na www.poslovna-zona-ivanec.hr i www.ivanec.hr te FB stranicama Grada Ivanca.

Documents to download

Print