Najave i novosti

Bespovratne potpore za digitalizaciju 29 lipnja 2022

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je poziv „Bespovratne potpore za digitalizaciju“ namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

Održana edukacija „Institucionalna potpora Grada Ivanca razvoju privatnih turističkih kapaciteta“ 9 lipnja 2022

Održana edukacija „Institucionalna potpora Grada Ivanca razvoju privatnih turističkih kapaciteta“

U konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec, u utorak je, 7. lipnja, održana još jedna u nizu edukacija namijenjenih sektoru turizma.

Uskoro poticaji za električne automobile 5 lipnja 2022

Uskoro poticaji za električne automobile

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost priopćio je službene informacije da ovogodišnji natječaj za subvencioniranje kupovine električnih vozila započinje 27. lipnja 2022., a tjedan dana prije bit će objavljen Javni poziv u kojemu će biti potvrđeni svi detalji natječaja. Za razliku od prošle godine, dodatno je povećan ukupan iznos sredstava za fizičke i pravne osobe na gotovo 103,3 milijuna kuna.

NOVA EDUKACIJA Institucionalna potpora Grada Ivanca razvoju privatnih turističkih kapaciteta 27 svibnja 2022

NOVA EDUKACIJA Institucionalna potpora Grada Ivanca razvoju privatnih turističkih kapaciteta

Kao što je bilo najavljeno, Poslovna zona Ivanec d.o.o. uz suorganizaciju Grada Ivanca i  gradske Turističke zajednice, nastavlja s održavanjem specijalističkih edukacija namijenjenim privatnim  iznajmljivačima te svima ostalima koji se direktno ili indirektno bave nekim vidom turističke djelatnosti (hotelijerima, ugostiteljima, vlasnicima pansiona, turističkim agencijama, vlasnicima OPG-ova, vlasnicima objekata koji nude uslugu smještaja i prehrane, planinarskim domovima i sl.).

OTVORENI LINK za pristup Webinaru „Informativna radionica o javnim pozivima u 2022. godini“ – Danas u 18:00h 11 svibnja 2022

OTVORENI LINK za pristup Webinaru „Informativna radionica o javnim pozivima u 2022. godini“ – Danas u 18:00h

Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Udruženjem hrvatskih obrtnika Ivanec u srijedu, 11. svibnja, organizira informativnu radionicu o javnim pozivima za obrtnike, koji su trenutno otvoreni ili će biti otvoreni do kraja 2022. godine.

POZIV OBRTNICIMA Informativna radionica o javnim pozivima u 2022. godini 4 svibnja 2022

POZIV OBRTNICIMA Informativna radionica o javnim pozivima u 2022. godini

Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Udruženjem hrvatskih obrtnika Ivanec u srijedu, 11. svibnja, organizira informativnu radionicu o javnim pozivima za obrtnike, koji su trenutno otvoreni ili će biti otvoreni do kraja 2022. godine.

POTPORE ZA TURIZAM Pohvale webinaru „Digitalni marketing u turizmu“ 3 svibnja 2022

POTPORE ZA TURIZAM Pohvale webinaru „Digitalni marketing u turizmu“

U ponedjeljak, 2. svibnja, u organizaciji Poslovne zone Ivanec d.o.o. i uz potporu Grada Ivanca i gradske Turističke zajednice, za sve zainteresirane održan je webinar na temu: Digitalni marketing u turizmu. Pratilo ga je 20-ak zainteresiranih, od kojih su neki uputili i pismene pohvale za stručnost prezentacije i odabir tema.

PODSJETNIK Danas u 18 sati webinar Digitalni marketing, donosimo otvoreni link za spajanje na Zoom 2 svibnja 2022

PODSJETNIK Danas u 18 sati webinar Digitalni marketing, donosimo otvoreni link za spajanje na Zoom

Sve zainteresirane podsjećamo na webinar na temu Digitalnog marketing u turizmu, koji će se održati danas u 18 sati u suradnji s ivanečkom IKT tvrtkom X-media.

Kako biti uspješan iznajmljivač i ići ukorak s novim trendovima u turizmu? 29 travnja 2022

Kako biti uspješan iznajmljivač i ići ukorak s novim trendovima u turizmu?

U četvrtak, 28. travnja, u dvorani  Poduzetničkog inkubatora Ivanec održan je prvi ovogodišnji specijalistički seminar za privatne iznajmljivače. 

WEBINAR: DIGITALNI MARKTETING U TURIZMU-02.05.2022. 29 travnja 2022

WEBINAR: DIGITALNI MARKTETING U TURIZMU-02.05.2022.

Sukladno najavama, Poslovna zona Ivanec d.o.o. uz potporu Grada Ivanca i  gradske Turističke zajednice, nastavlja s održavanjem specijalističkih seminara koji su prvenstveno namijenjeni privatnim turističkim iznajmljivačima.

Novi specijalistički seminar održat će se 02. svibnja 2022. godine u online formatu