Najave i novosti

13 travnja 2022

POZIV OBRTNICIMA Informativna radionica o javnom pozivu „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“

POZIV OBRTNICIMA Informativna radionica o javnom pozivu „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“

Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Udruženjem hrvatskih obrtnika Ivanec u petak, 22. travnja, organizira informativnu radionicu o otvorenom javnom pozivu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja pod nazivom: „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“.

Radionica će se održati u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec (Vladimira Nazora 6/II) s početkom u 18 sati. Predviđeno trajanje radionice je jedan sat.

Radionicu će održati voditelji Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge) te fizičkim osobama.

Planirani dnevni red:

  • Predstavljanje uvjeta javnog poziva  „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“
  • Predstavljanje javnih poziva u najavi za 2022. godinu i novu financijsku perspektivi
  • Pitanja i diskusija

Otvoreni Javni poziv iznimno  je dobra prilika za sve potencijalno zainteresirane prijavitelje jer je intenzitet potpore čak 80%, a ukupno je kroz Javni poziv osigurano 2.000.000,00 kuna.

Ističemo, kako je u završnom djelu prezentacije planirano predstavljanje javnih poziva i natječaja koji su u najavi za 2022. godini, ali će se okupljenim dati i informacije o tome koji i kakvi javni pozivi ih očekuju u novoj financijskoj perspektivi EU 2021. – 2027.

Svi zainteresirani moći će postavljati pitanja o samom Javnom pozivu i eventualnim nejasnoćama te će kroz diskusiju i razgovor dobiti odgovore na sva pitanja, ne bi li bili što uspješniji prijavitelji te u konačnici povećali i ojačali svoje kompetencije i unaprijedili poslovanje.

Navedeni vid suradnje nastavak je dosadašnje uspješne i proaktivne suradnje Poslovne zone Ivanec d.o.o. i Udruženja obrtnika Ivanec, a koja se razvijala i kroz Poslovni klub Ivanec.

Prijave za sudjelovanje na radionici primaju se do 20. travnja 2022. na mail: projektni.ured@ivanec.hr ili na broj telefona: 042/645 – 482.

Print