Najave i novosti

4 svibnja 2022

POZIV OBRTNICIMA Informativna radionica o javnim pozivima u 2022. godini

POZIV OBRTNICIMA Informativna radionica o javnim pozivima u 2022. godini

Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Udruženjem hrvatskih obrtnika Ivanec u srijedu, 11. svibnja, organizira informativnu radionicu o javnim pozivima za obrtnike, koji su trenutno otvoreni ili će biti otvoreni do kraja 2022. godine.

Webinar na temu „Bespovratna sredstva za obrtnike u 2022. godini“ održat će se  preko online platforme Microsoft Teams, s početkom u 18:00 sati, a predviđeno trajanje je 1 sat. Radionicu će održati voditelji za pripremu i provedbu EU projekata Marko Krobot i Ivana Plahtarić, zaposlenici Projektnog ureda, specijaliziranog odjela za EU fondove.

Uz prikaz javnih poziva, koji obrtnike očekuju u sklopu nove financijske perspektive, poseban naglasak bit će stavljen i na trenutno otvoreni javni poziv „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“. Riječ je o pozivu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, koji je iznimno dobra prilika za sve potencijalno zainteresirane prijavitelje jer je intenzitet potpore čak 80%, a ukupno je kroz Javni poziv osigurano 2.000.000,00 kuna.

Planirani dnevni red:

  • Predstavljanje javnih poziva za 2022. godinu i novu financijsku perspektivu
  • Predstavljanje uvjeta javnog poziva  „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“
  • Pitanja i diskusija

 

Svi zainteresirani moći će postavljati pitanja o samim pozivima i eventualnim nejasnoćama te će kroz diskusiju i razgovor dobiti potrebne informacije, ne bi li bili što uspješniji prijavitelji te u konačnici povećali i ojačali svoje kompetencije i unaprijedili poslovanje.

Navedeni vid nastavak je dosadašnje uspješne i proaktivne suradnje Poslovne zone Ivanec d.o.o. i Udruženja obrtnika Ivanec, a koja se razvijala i kroz Poslovni klub Ivanec.

Prijave za sudjelovanje na radionici primaju se do ponedjeljka, 09. svibnja, na mail: projektni.ured@ivanec.hr  ili na broj telefona: 042/645 – 483.

Link za sudjelovanje na webinaru prijavljeni će na svoje e-mail adrese dobiti na dan održavanja webinara.

Print