Najave i novosti

5 veljače 2024

POZIV NA TEMATSKI SASTANAK POSLOVNOG KLUBA IVANEC Predstavljanje mjera HZZ-a vezanih uz potpore poslodavcima za 2024. godinu

POZIV NA TEMATSKI SASTANAK POSLOVNOG KLUBA IVANEC Predstavljanje mjera HZZ-a vezanih uz potpore poslodavcima za 2024. godinu

Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o., u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Varaždin, u četvrtak, 15. veljače, organizira tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec namijenjen poslodavcima, s ciljem predstavljanja potpora koje su im na raspolaganju tijekom 2024. godine.

Sastanak će se održati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec (Vladimira Nazora 6/II), s početkom u 10:00 sati.

Predstavnici HZZ-a na okupljenima će predstaviti mjere aktivne politike zapošljavanja, koje se odnose na financijsku potporu i vaučere za zapošljavanje, obrazovanje/usavršavanje i skraćivanje radnog vremena, s posebnim naglaskom zelena i digitalna radna mjesta.

Također, u cilju što kvalitetnijeg prepoznavanja tržišnih potreba poslodavaca, HZZ će ih upoznati s procedurom predlaganja i usvajanja za sufinanciranje programa obrazovanja novih radnika. Drugim riječima, iz HZZ-a će poslodavce pozvati da krenu prema obrazovnim ustanovama u zahtjeve za novim obrazovnim programima, koji bi se zatim mogli uvrstiti u ponudu vaučera za potencijalne polaznike. 

Po potrebi i prema interesu polaznika, sadržaj sastanka može se proširiti i na druge aktualne teme, poput zapošljavanja stranih radnika, s obzirom da su u pripremi velike izmjene vezane uz tu tematiku.

Predstavnici HZZ-a bit će na raspolaganju za odgovore na pitanja okupljenih.

Očekivano trajanje sastanka je sat vremena.


Prijave za sastanak Poslovnog kluba Ivanec moguće su do utorka, 13. veljače 2024. godine preko online obrasca koji je dostupan OVDJE, na e-mail adresu projektni.ured@ivanec.hr ili broj telefona 042/645 – 484.

Print