Najave i novosti

10 ožujka 2023

POSLOVNI KLUB IVANEC Poziv poduzetnicima na stručno predavanje o ulaganjima u poboljšanje radnih procesa

POSLOVNI KLUB IVANEC Poziv poduzetnicima na stručno predavanje o ulaganjima u poboljšanje radnih procesa

Poslovni klub, asocijacija koja okuplja poduzetnike s područja Grada Ivanca i sve ostale zainteresirane poduzetnike s drugih područja, nastavlja s informiranjem i educiranjem poduzetnika i obrtnika, kako početnika i start-upova, tako i iskusnih poduzetnika koji ulažu u poboljšanje i konkurentnost svojeg biznisa.

Novi sastanak, ovoga puta na temu tzv. LEAN programa,održat će se u četvrtak, 16. ožujka, u 10:00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ivanec, Ul. V. Nazora 6/2. Ulaz je slobodan.

Što je LEAN program? To je program kontinuiranog poboljšanja svih procesa u tvrtki implementiranjem LEAN kulture, metoda, tehnika i alata, pri čemu se uključivanjem zaposlenih eliminira iz procesa prekomjerno trošenje resursa uz stalno podizanje kvalitete proizvoda, usluge ili servisa. 

Program će predstaviti njegov autor, dipl. ing. elektrotehnike Ivan Zagorec, koji je i sam bio dugogodišnji uspješni poduzetnik te je ovaj model poslovanja provodio u mnogim europskim tvrtkama.

Ulaganja u digitalizaciju  proizvodnih i poslovnih procesa suimperativ napretka gospodarstva i kao takva su prepoznata i kroz financiranje iz EU fondova u financijskoj perspektivi 2021. - 2027. 

Nakon predstavljanja koncepta, predavač će biti dostupan za pitanja.

Detaljne informacije o LEAN konceptu nalaze se u dokumentu na kraju teksta.

Svi zainteresirani za sudjelovanje prijavu mogu izvršiti prekoonline obrasca, na e-mail adresu projektni.ured@ivanec.hr ili na broj telefona 042/645 – 435, do ponedjeljka, 13. ožujka. Broj mjesta je ograničen.

Edukacija i informiranje se organiziraju na poticaj i interes samih poduzetnika, a u sklopu EU projekta BOND II, odnosno „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“, certificiranje usluge poslovnog savjetovanja poduzetnika koji provodi poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o. tijekom 2023. godine.

Documents to download

Print