Najave i novosti

22 travnja 2022

POSLOVNA ZONA IVANEC Počinju besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu

POSLOVNA ZONA IVANEC Počinju besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu

Sukladno najavama, Poslovna zona Ivanec d.o.o. uz potporu Grada Ivanca i  gradske Turističke zajednice, nastavlja s održavanjem specijalističkih seminara koji su prvenstveno namijenjeni privatnim turističkim iznajmljivačima.

Novi specijalistički seminar održat će se 28. travnja i 2. svibnja 2022. godine, a predviđena su dva modula. 

Tema seminara je: Marketing i vještine u turizmu

  1. RADIONICA KOJA ĆE SE ODRŽATI U FIZIČKOM OBLIKU 28.04.
  • Prvi modul održat će se u četvrtak, 28. travnja, u 18:00 sati u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec (Vladimira Nazora 6/II).
  • Tema: Kako biti uspješan iznajmljivač i ići u korak s novim trendovima u turizmu
  • Radionicu će održati dugogodišnja i nagrađivana iznajmljivačica Nikolina Novinić, ujedno i vlasnica obrta za savjetovanje i edukaciju Destinova.
  • Predviđeno trajanje edukacije je dva sata.
  1. WEBINAR 2. SVIBNJA 

U ponedjeljak, 2. svibnja, ciklus edukacija se nastavlja u online formatu, a takav oblik edukacije ujedno i prati samu temu edukacije. 

Naime, renomirana ivanečka IKT tvrtka X-media d.o.o. s kojom Poslovna zona Ivanec d.o.o. ima dugogodišnju uspješnu suradnju održat će webinar na temu: Digitalni marketing u turizmu – kako i koje digitalne alate koristiti da bi uspješno reklamirali svoj turistički objekt.

Webinar počinje u 18:00 sati, predviđeno trajanje je 90 minuta, a link za pristup svi prijavljeni dobit će na svoje e-mail adrese na dan održavanja edukacije.

Predavanje će održati direktor tvrtke Damir Kapustić, a sadržaj će pratiti digitalne alate i kanale promidžbe, uključujući i društvene mreže što je danas trend, ali i nužna pretpostavka za uspješan proboj na tržište te time ujedno i preduvjet za pronalazak i dolazak gostiju.

Podsjetimo, Poslovna zona Ivanec d.o.o. s prvim ciklusom specijalističkih edukacija krenula je u listopadu 2021. godine, a takva vrsta podrške dio je turističkih potpora Grada Ivanca usmjerenih na razvoj turizma na ivanečkom gradskom području. 

Sve edukacije sufinancira Grad Ivanec pa su one za sudionike besplatne.

Važno je istaknuti da teme prate konkretne prijedloge sudionika prethodnih edukacija, a koji već razvijaju svoju turističku djelatnost ili pak tek kreću u razvoj svojeg turističkog poslovanja.

Svi zainteresirani na edukacije se mogu prijaviti do utorka, 26. travnja do 12:00 sati. 

Sugestija je da se svi polaznici sudjeluju na obje organizirane edukacije jer se sadržaji međusobno nadovezuju i nadopunjuju.

Prijave se primaju na e-mail: projektni.ured@ivanec.hr ili na broj telefona 042/645-482.

 

 

Foto: Evina kuća, Lančić

Print