Najave i novosti

4 travnja 2022

Poslovna zona Ivanec d.o.o. organizira webinar o javnom pozivu: "Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća"

Poslovna zona Ivanec d.o.o. organizira webinar o javnom pozivu: "Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća"

Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom Projektnim uredom za EU fondove u ponedjeljak, 11. travnja, organizira webinar o novootvorenom javnom pozivu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Riječ je o pozivu raspisanom iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.: "Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća".

Webinar će se održati preko online platforme Microsoft Teams, s počekom u 13:00 sati, a predviđeno trajanje radionice je jedan sat.

Poziv je namijenjen  mikro, malim i srednjim poduzećima.

Pozivom "Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća" poticat će se investicije novoosnovanih poduzeća, koja posluju minimalno 30 dana do maksimalno 5 godina, a razvijaju inovacije bazirane na znanju ili visokim tehnologijama. Riječ je o projektima čiji se proizvodi i usluge nalaze u pred-komercijalnoj fazi i zahtijevaju dodatna financijska ulaganja za dovršetak tehnološke spremnosti.

Navedeno je iznimno dobra prilika za poduzetnike početnike jer nisu nužni dugoročni pokazatelji pozitivnog poslovanja poduzeća.

MSP-ovima je u sklopu natječaja na raspolaganju 141 milijun kuna, a radi se o jednom od prvih poziva u novoj financijskoj perspektivi.

Kroz održani webinar poduzetnicima će, voditelji pripreme i provedbe EU projekata, detaljno razložiti uvjete prihvatljivosti prijavitelja, aktivnosti i troškova. Također, dobit će informacije o dokumentaciji koja se prilaže, ali i o samom načinu prijave te rokovima.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na webinaru mogu se prijaviti do četvrtka, 07. travnja, na e-mail projektni.ured@ivanec.hr ili na broj telefona 042/ 645 – 482.

Link za sudjelovanje na webinaru, svi prijavljeni, na svoje će mail adrese dobiti na dan održavanja webinara.

Lp,

Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec  d.o.o.

Print