Najave i novosti

8 lipnja 2020

Poslovna zona Ivanec d.o.o.: Anketa o zadovoljstvu uslugama i načinu rada u vrijeme korona krize

Poslovna zona Ivanec d.o.o.: Anketa o zadovoljstvu uslugama i načinu rada u vrijeme korona krize

Od 08. do 22. lipnja Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom, Projektnim uredom za EU fondove, provodi anketu na temu „Zadovoljstvo uslugama Poslovne zone Ivanec d.o.o. u doba COVID – 19“

Anketa se provodi s ciljem prikupljanja povratnih informacija o zadovoljstvu načinom pružanja usluga i radom Poslovne zone Ivanec d.o.o. proteklih mjeseci, u vrijeme najveće globalne epidemiološke krize.

Izvanredna situacija izazvana virusom COVID-19 uzrokovala je brojne promjene u svakodnevnom poslovanju i djelovanju poslovnih subjekata te je tražila brzu prilagodbu novim uvjetima i načinima rada.

Kako bi svojim klijentima i poslovnim suradnicima, kao i cijeloj zainteresiranoj javnosti, unatoč promijenjenim okolnostima, omogućila kontinuiranu suradnju na projektima, pristup kvalitetnim i provjerenim informacijama te telefonsko i online savjetovanje, Poslovna zona Ivanec d.o.o. također je prilagodila poslovanje i način rada novonastalim uvjetima.


Kratku anketu, od svega deset pitanja, poduzetnici, obrtnici, OPG-ovi, kao i ostali korisnici usluga Poslovne zone Ivanec d.o.o. mogu ispuniti online, na sljedećem linku: https://forms.gle/YzxPGfGj96Sujv2A6.

Print