Najave i novosti

1 prosinca 2021

POSLOVNA ZONA I X-MEDIA Besplatni webinar: Kako pokrenuti web trgovinu i uspješno prodavati, prijavite se!

POSLOVNA ZONA I X-MEDIA Besplatni webinar: Kako pokrenuti web trgovinu i uspješno prodavati, prijavite se!

Gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno s ivanečkom tvrtkom X- MEDIA d.o.o. organizira još jedan webinar na temu: Kako pokrenuti web trgovinu i uspješno prodavati.

Razlog organiziranja još jednog webinara na istu temu, ovog puta u proširenom sadržaju i dužem trajanju (do 90 minuta) je veliki interes nakon održanog prvog webinara, a koji je bio organiziran tijekom prve polovice godine.

Webinar će i ovog puta održati direktor tvrtke X - MEDIA Damir Kapustić, a namijenjen je svim zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima, ali i onima koji tek razmišljaju o pokretanju vlastitog poslovanja, a svoje bi proizvode mogli i htjeli kupcima plasirati preko web trgovine, koja je danas vrlo popularna te je moderan i praktičan način prodaje, ali i kupnje.

Webinar se održava u dva termina, upravo u cilju što većeg odaziva i prilagođavanja vremenu i mogućnostima zainteresiranih pa je tako prvi termin u ponedjeljak, 6. prosinca, u 18:00 sati, a drugi termin je u utorak, 7. prosinca, u 10:00 sati.  

Za prvi termin u ponedjeljak, 6. prosinca 2021. godine, u 18:00 sati, prijavite se možete ovdje, a za drugi termin u utorak, 7. prosinca 2021. godine, u 10:00, prijavite se ovdje.

Svi prijavljeni na webinaru saznat će tko sve može prodavati preko web trgovine, koji su trenutni trendovi u web trgovini, koje uvjete trebate zadovoljiti prije početka prodaje. Bit će objašnjena i tehnička strana web trgovine te prateća zakonska regulativa.  Također, dobit će jasne i praktične primjere i savjete kako dovesti kupca na web trgovinu.

Na kraju webinara svi zainteresirani imat će priliku postaviti pitanja i pokrenuti raspravu pa će na licu mjesta dobiti sve tražene informacije, prilagođene svojoj potrebi.

Navedena edukacija održat će se online, putem Zoom-a, a ona je dostupna na PC, Android, Mac, iPad,  iPhone uređajima.  

Važno je istaknuti da je Aplikacija, baš kao i sama edukacijabesplatna za polaznike te se je potrebno samo prijaviti. Upute za prijavu svim zainteresiranima bit će poslane na email prije održavanja webinara. 

Ističemo kako je održavanje ove edukacije nastavak proaktivne suradnje Poslovne zone Ivanec d.o.o. s ivanečkim poduzećem, koja je uspostavljena tijekom provedbe EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o., a održavanje edukacijaupravo je dio održivosti projektnih rezultata i ciljeva. 

Ovogodišnja edukacija ujedno je i nastavak niza aktivnosti osmišljenih i provedenih u sklopu manifestacije Dani otvorenih vrata EU projekata, a koju tradicionalno organizira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU uz potporu Europske komisije.

Print