Najave i novosti

PREDAVANJE Kako se prijaviti na javni poziv „Energetska obnova obiteljskih kuća“ (srijeda, 29.09., Kino Ivanec) 24 rujna 2021

PREDAVANJE Kako se prijaviti na javni poziv „Energetska obnova obiteljskih kuća“ (srijeda, 29.09., Kino Ivanec)

S obzirom na to da se i ove godine očekuje velik interes građana za prijavu na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća koji je objavio Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. u srijedu, 29. rujna, za sve zainteresirane građane priređuju stručno predavanje na tu temu.

Raspisan Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća – za pomoć se obratite Projektnom uredu Ivanec 16 rujna 2021

Raspisan Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća – za pomoć se obratite Projektnom uredu Ivanec

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća.

Predmet poziva je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća koje nisu oštećene u potresu.

DOBRA VIJEST ZA OBRTNIKE Ukinute upravne pristojbe za registraciju obrta 2 rujna 2021

DOBRA VIJEST ZA OBRTNIKE Ukinute upravne pristojbe za registraciju obrta

Dobre vijesti od počeka rujna stižu za obrtnike. Naime, temeljem Zaključka Vlade Republike Hrvatske kojim je prihvaćen Akcijski plan za smanjenje neporeznih i parafiskalnih davanja na snagu stupa nova Uredba o Tarifi upravnih pristojbi kojom se smanjuje broj tarifnih brojeva s 95 na 58.

Raspisan je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora Grada Ivanca u turizmu za 2021. godinu 1 rujna 2021

Raspisan je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora Grada Ivanca u turizmu za 2021. godinu

Grad Ivanec danas je raspisao Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu za 2021. 

Njime su zainteresirane pravne i fizičke osobe pozvane da Gradu podnesu prijave za dodjelu bespovratnih potpora koje su usmjerene poticanju svih koji se bave ili se žele baviti turizmom na području grada Ivanca.

Novi Javni poziv Grada Ivanca za dodjelu potpora poduzetnicima radi ublažavanja posljedica korona krize na poslovanje 25 kolovoza 2021

Novi Javni poziv Grada Ivanca za dodjelu potpora poduzetnicima radi ublažavanja posljedica korona krize na poslovanje

Grad Ivanec objavio je novi Javni poziv za dodjelu potpora poduzetnicima koji posluju na administrativnom ivanečkom području radi smanjenja negativnih utjecaja na poslovanje izazvanih virusom COVID-19. 

Nastavak turističkog brendiranja Grada Ivanca - u rujnu edukacije za djelatnike u turizmu 24 kolovoza 2021

Nastavak turističkog brendiranja Grada Ivanca - u rujnu edukacije za djelatnike u turizmu

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. i tijekom rujna aktivno nastavljaju na brendiranju grada Ivanca kao Planinarskog grada i razvoju turizma, prepoznatog kao važne gospodarske grane na ovom području. Nastavak je to aktivnosti započetih u lipnju 2019. godine kada je javnosti predstavljen novi brend grada Ivanca. Aktivnosti su se intenzivirale u srpnju ove godine održavanjem prezentacije o Programu turističkih potpora Grada Ivanca i projektu Rent-a-kliet.

Objavljena baza poljoprivrednih zemljišta, baza će se redovito ažurirati – prijavite svoje zemljište 14 srpnja 2021

Objavljena baza poljoprivrednih zemljišta, baza će se redovito ažurirati – prijavite svoje zemljište

Na web stranici Grada Ivanca u rubrici Gospodarstvo objavljena je baza poljoprivrednih zemljišta s podacima koji su do sada prikupljeni od vlasnika parcela, a koji su zainteresirani za najam i/ili prodaju svojeg poljoprivrednog zemljišta.

ODRŽANA PREZENTACIJA: Velik interes za Program turističkih potpora Grada Ivanca i projekt RENT - A - KLIET 9 srpnja 2021

ODRŽANA PREZENTACIJA: Velik interes za Program turističkih potpora Grada Ivanca i projekt RENT - A - KLIET

Za 30-ak zainteresiranih postojećih, ali i novih  potencijalnih turističkih djelatnika u četvrtak, 8. srpnja, u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec održana je prezentacija Programa bespovratnih potpora turističkoj djelatnosti Grada Ivanca i projekta RENT – A – KLIET.

Održan sastanak gradonačelnika s ivanečkim pčelarima – slijede mjere pomoći zbog iznimno teške pčelarske godine 8 srpnja 2021

Održan sastanak gradonačelnika s ivanečkim pčelarima – slijede mjere pomoći zbog iznimno teške pčelarske godine

U dvorani Poduzetničkog inkubatoru Ivanec, u srijedu 7. srpnja, održan je sastanak gradonačelnika grada Ivanca Milorada Batinića s ivanečkim pčelarima.

U četvrtak, 8. 07., prezentacija Programa bespovratnih potpora turističkoj djelatnosti Grada Ivanca i projekta RENT A KLIET 30 lipnja 2021

U četvrtak, 8. 07., prezentacija Programa bespovratnih potpora turističkoj djelatnosti Grada Ivanca i projekta RENT A KLIET

U Poduzetničkom inkubatoru Ivanec, Ul. V. Nazora 6/II, u četvrtak, 8. srpnja u 19:00 sati održat će se prezentacija i najava Programa bespovratnih potpora turističkoj djelatnosti Grada Ivanca.