Najave i novosti

22 srpnja 2020

Od 24. do 26. rujna Dani otvorenih vrata udruga 2020.

Od 24. do 26. rujna Dani otvorenih vrata udruga 2020.

Ured za udruge Vlade RH donosi obavijest kako će se Dani otvorenih vrata udruga ove godine održati u razdoblju od 24. do 26. rujna. Održavanje Dana otvorenih vrata prilagodit će se posebnim uvjetima uzrokovanima virusom COVID-19 te će se održati online.

Na Danima otvorenih vrata udruga 2020. građani će moći sudjelovati u brojnim online predstavljanjima, video sadržajima, kvizovima i edukativnim aktivnostima, dok će se posjetom udrugama moći upoznati s društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Većina aktivnosti održavat će se putem Facebook profila UZUVRH, kao i mobilne aplikacije UdrugeInfo. Udruge se poziva da otvore svoja vrata u navedenom razdoblju i iskoriste tu priliku da građanima približe svoje programe i aktivnosti. Detaljnije informacije nalaze se OVDJE.

Ured za udruge također poziva udruge na sudjelovanje u snimanju promotivnog video spota za promicanje vidljivosti rada udruge i manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2020. Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje u izradi promotivnog video spota, pozivaju se da u kratkom video klipu predstave rad svoje udruge i način kako pomažu građanima i lokalnoj zajednici za vrijeme korona krize. Video spotove Ured za udruge uvrstit će u najavu i program Dana otvorenih vrata udruga 2020. na društvenim mrežama.

Smjernice za izradu video spotova te upute o rokovima i načinu prijave, nalaze se OVDJE.

U obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga će se uključiti i Poslovna zona Ivanec d.o.o., zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom Projektnim uredom za EU fondove, kao i Grad Ivanec kroz posebno osmišljene aktivnosti. Zaposlenici Poslovne zone stoje na raspolaganju udrugama kojima je potrebna pomoć oko aktivnosti uključivanja u obilježavanje Dana otvorenih vrata.

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju na mail projektni.ured@ivanec.hr ili na brojeve telefona 042/645-482 ili 042/645-484.

Print