Najave i novosti

ZAVRŠILA TRODNEVNA EDUKACIJA Podrška Grada i Poslovne zone privatnim iznajmljivačima u turizmu 15 listopada 2021

ZAVRŠILA TRODNEVNA EDUKACIJA Podrška Grada i Poslovne zone privatnim iznajmljivačima u turizmu

Svečanim uručivanjem potvrda polaznicima, jučer su kraju privedene stručne edukacije koje su za sve privatne iznajmljivače u turizmu organizirali Grad Ivanec i gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. 

TURIZAM Odličan početak edukacija za privatne iznajmljivače u turizmu – odazvali se poduzetnici-početnici 13 listopada 2021

TURIZAM Odličan početak edukacija za privatne iznajmljivače u turizmu – odazvali se poduzetnici-početnici

U utorak, 12. listopada, u dvorani Poduzetničkog inkubatora održana je prva od predviđenih triju edukacija namijenjenih privatnim iznajmljivačima u turizmu. 

Danas počinju edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu; odaziv odličan, prijavljeno 20-ak polaznika 12 listopada 2021

Danas počinju edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu; odaziv odličan, prijavljeno 20-ak polaznika

Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Gradom Ivancem i s gradskom Turističkom zajednicom danas počinje s višednevnom edukacijom namijenjenom privatnim iznajmljivačima u turizmu (kuće za odmor, klijeti) na području grada Ivanca.

U GRADSKOM PARKU U subotu, 9. 10., izložba gljiva ivanečkih šuma, pas tartufar, gljivarski kotlić, podjela lipa 5 listopada 2021

U GRADSKOM PARKU U subotu, 9. 10., izložba gljiva ivanečkih šuma, pas tartufar, gljivarski kotlić, podjela lipa

U subotu, 9. listopada, u gradskom parku Ivanec prvi put će se održati velika izložba gljiva ivanečkoga kraja, uz bogat popratni program za sve posjetitelje, velike i male.

Počinju edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu (kuće, klijeti) na području grada Ivanca – prijavite se! 1 listopada 2021

Počinju edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu (kuće, klijeti) na području grada Ivanca – prijavite se!

U skladu s prethodnim najavama o nastavku aktivnosti koje imaju za cilj daljnji razvoj turizma na području grada Ivanca, Poslovna zona Ivanec d.o.o., uz potporu Grada Ivanca i aktivno sudjelovanje gradske Turističke zajednice, organizira stručnu višednevnu edukaciju namijenjenu privatnim iznajmljivačima.

1 listopada 2021

ANKETA - Otvorena pitanja vezana na zapošljavanje stranih radnika

Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Poslovni klub Ivanec, na inicijativu poduzeća IVANČICA d.d., provode anketu na temu zapošljavanja stranih radnika.

GRAD IVANEC I POSLOVNA ZONA Održana prezentacija o Javnom pozivu za energetsku obnovu obiteljskih kuća 30 rujna 2021

GRAD IVANEC I POSLOVNA ZONA Održana prezentacija o Javnom pozivu za energetsku obnovu obiteljskih kuća

U srijedu, 29. rujna, u Kinodvorani Ivanec održana je prezentacija Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljskih kuća, a koji je sredinom rujna raspisan od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Objavljen Javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ 29 rujna 2021

Objavljen Javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2021. godinu. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge) sa statusom tradicijskog, odnosno umjetničkog obrta.

PREDAVANJE Kako se prijaviti na javni poziv „Energetska obnova obiteljskih kuća“ (srijeda, 29.09., Kino Ivanec) 24 rujna 2021

PREDAVANJE Kako se prijaviti na javni poziv „Energetska obnova obiteljskih kuća“ (srijeda, 29.09., Kino Ivanec)

S obzirom na to da se i ove godine očekuje velik interes građana za prijavu na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća koji je objavio Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. u srijedu, 29. rujna, za sve zainteresirane građane priređuju stručno predavanje na tu temu.

Raspisan Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća – za pomoć se obratite Projektnom uredu Ivanec 16 rujna 2021

Raspisan Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća – za pomoć se obratite Projektnom uredu Ivanec

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća.

Predmet poziva je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća koje nisu oštećene u potresu.