Najave i novosti

19 lipnja 2020

NOVA PREZENTACIJA Energetska obnova obiteljskih kuća – što sve trebate znati o dokumentaciji, troškovnicima…

NOVA PREZENTACIJA Energetska obnova obiteljskih kuća – što sve trebate znati o dokumentaciji, troškovnicima…

Zbog velikog interesa građana za energetsku obnovu obiteljskih kuća, o čemu je je ovoga tjedna na prezentaciji u Ivancu govorio resorni ministar Predrag Štromar, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. organiziraju novu, dodatnu prezentaciju na tu temu, na kojoj će zainteresirani građani moći dobiti stručne upute i detaljnije podatke o ovoj tematici.

Nakon uvodnog dijela, u kome će se predstavnici Poslovne zone osvrnuti na mjere koje građanima stoje na raspolaganju po pitanju energetske obnove te načinu ostvarivanja bespovratnih sredstava, u nastavku će o tehničkim propozicijama javnog poziva govoriti mag. ing. el. Goran Ribić, član Savjeta gradonačelnika Grada Ivanca.

On će se pobliže osvrnuti na dokumentaciju koja se mora dostaviti, certifikate, troškovnike, potrebne energetske uštede itd.

Tom će prilikom i gradonačelnik Milorad Batinić građanima predstaviti novu mjeru potpore za građane, koju će na idućoj sjednici predložiti na donošenje Gradskom vijeću Ivanec.

Njome će se građanima omogućiti sufinanciranje vlastitog učešća u energetskoj obnovi obiteljskih kuća.

Prezentacija će se održati u srijedu, 24. lipnja u Kinu Ivanec, s početkom u 18.30 sati.

Ulaz je slobodan svim građanima.

Nakon toga, svi zainteresirani građani iz Ivanca pozvani su da se pridruže Zboru građana mjesnih odbora Ivanec I, II, III i IV koji će na istom mjestu početi u 19.30 sati.

Documents to download

Print