Najave i novosti

6 rujna 2020

NA PAŽNJU UDRUGAMA Do 21. 09. prijavite se za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2020.

NA PAŽNJU UDRUGAMA Do 21. 09. prijavite se za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2020.

Kako je i bilo najavljeno od strane Ureda za udruge Vlade RH, a o čemu su udruge imale priliku dobiti informaciju i  preko web stranice Grada Ivanca te Poslovne zone Ivanec d.o.o., od 24. do 26. rujna održat će se već tradicionalna nacionalna manifestaciju usmjerena na promociju rada organizacija civilnog društva diljem Hrvatske - Dani otvorenih vrata udruga 2020.

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom za EU fondove, Projektnim uredom,poziva ivanečke udruge da se priključe ovogodišnjim Danima otvorenih vrata, na kojima će i sami sudjelovati kroz posebno osmišljene aktivnosti. 

Zaposlenici Poslovne zone stoje na raspolaganju udrugama kojima je potrebna pomoć oko aktivnosti uključivanja u obilježavanje Dana otvorenih vrata.

Događaje koje će udruge organizirati bit će moguće prijaviti, a svi zainteresirani moći će ih pratiti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo

Predstavnici udruga mogu već sada registrirati svoje profile te unositi aktivnosti i usluge koje žele predstaviti građanima. 

Rok za prijavu događanja je 21. rujna 2020.

Zbog novonastale epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID – 19 ovogodišnji se Dani otvorenih vrata održavaju online.

Manifestacija će se službeno otvoriti 24. rujna 2020. putem video poruka o važnosti civilnoga društva, a građani će moći sudjelovati u brojnim online predstavljanjima, video sadržajima, kvizovima i edukativnim aktivnostima, dok će se posjetom udrugama (poštujući sve propisane epidemiološke mjere) moći upoznati s društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

U vremenu održavanja Dana otvorenih vrata udruga, svi zainteresirani će moći zaigrati online kviz o udrugama u Republici Hrvatskoj na Facebook profilu Dana otvorenih vrata udruga te sudjelovati u Šetnji kroz povijest udruživanja u Zagrebu.

Sva događanja Dana otvorenih vrata udruga mogu se pratiti na web i mobilnoj aplikaciji UdrugeInfo, kao i putem Facebook stranice www.facebook.com/DaniUdruga

Za sve dodatne informacije, kao i za pomoć oko sudjelovanja, udruge se mogu javiti Projektnom uredu za EU fondove na mail projektni.ured@ivanec.hr  ili na broj telefona 042/645-482.

Print