Najave i novosti

29 travnja 2022

Kako biti uspješan iznajmljivač i ići ukorak s novim trendovima u turizmu?

Kako biti uspješan iznajmljivač i ići ukorak s novim trendovima u turizmu?

U četvrtak, 28. travnja, u dvorani  Poduzetničkog inkubatora Ivanec održan je prvi ovogodišnji specijalistički seminar za privatne iznajmljivače. 

Edukaciju je organizirala Poslovna zona Ivanec d.o.o. uz potporu Grada Ivanca i  gradske Turističke zajednice.

Interaktivni seminar na temu „Kako biti uspješan iznajmljivač i ići ukorak s novim trendovima u turizmu“, održala je dugogodišnja i nagrađivana iznajmljivačica Nikolina Novinić, ujedno i vlasnica obrta za savjetovanje i edukaciju Destinova.

Desetak sudionika kroz dva sata trajanja edukacije dobilo je detaljne, konkretne i informacije - direktno iz prakse - o tome na koji način reklamirati svoj turistički objekt, kako privući i zadržati gosta te koji to sadržaji gosta privlače. 

Također, informirani su o brendiranju, ali i o mogućnosti koja im je kao iznajmljivačima s područja kontinentalne Hrvatske na raspolaganju, a to je razvoj turizma kroz 365 dana u godini.

Edukacija je popraćena konstruktivnom raspravom, a sudionici su imali priliku postaviti pitanja te raspraviti s predavačicom sve probleme na koje nailaze, kako kod same kategorizacije objekta tako i kod daljnjeg poslovanja u turističkom sektoru.

Održana edukacija prva je ove godine usmjerena na poticanje turizma na području grada Ivanca.

Kako smo već javili, prvi segment edukacija radnog naziva „Marketing i vještine u turizmu“ nastavlja se već u ponedjeljak, 2.svibnja, održavanjem online webinara na temu „Digitalni marketing u turizmu – kako i koje digitalne alate koristiti da bi uspješno reklamirali svoj turistički objekt“.

Održane edukacije nastavak su edukacija za turizam započetih u listopadu 2021. godine.

Print