Najave i novosti

23 kolovoza 2022

HEALTH IT Akademija- postani stručnjak medicinske informatike

HEALTH IT Akademija- postani stručnjak medicinske informatike

Kao podršku i kroz zajedničku suradnju s partnerskim poduzetničkim centrom Krapinsko-zagorske županije na EU projektu BOND II, prenosimo detalje o HELTH IT Akademiji koju organiziraju.

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o.  u sklopu Z-MED digitalni inovacijski HUB u prostorima Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije (Krapina) organizira HEALTH IT Akademiju - program u trajanju 5 mjeseci kojem je, kombinacijom teorijske nastave i prakse, cilj stvoriti stručnjake medicinske informatike s fokusom na poslove analitičara/konzultanta, testera ili Java programera.

Program se ostvaruje uz podršku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Krapina, kroz mjeru „Osposobljavanje na radnom mjestu“. Upisuje se  20 polaznika.

Za nezaposlene, primarno visokoobrazovane osobe, ali i one sa završenom srednjom školom, neovisno o radnom iskustvu koje zanima kombinacija informatike i medicine, a koji mogu odvojiti 5 mjeseci za edukaciju. Prijaviti se mogu osobe iz cijele Hrvatske!

  • Svi troškovi edukacije su pokriveni
  • Za vrijeme edukacije polaznici primaju mjesečnu naknadu u iznosu od 3.750,00 Kn
  • Plaćeni troškovi prijevoza
  • Po završetku potvrda o pohađanju
  • Moguće preporuke za zapošljavanje u Health IT sektoru

Prijave za program otvorene su od  22.8. i traju do 4.09.

Više o samom događanju možete saznati na sljedećim poveznicama: https://poduzetnickicentar-kzz.hr/2022/08/11/health-it-akademija-2/

Također, prijavite se na info dan 30.08. u Poslovno tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije(Bobovje 52 G, Krapina) na linku:

https://virtualni.inkubator-kzz.hr/dpo-zatdgrjknavdog?CHMID=243467446

Ovisno o predznanju i afinitetima, nakon provedenog selekcijskog postupka, polaznici će upisati program koji im najbolje odgovara.Za sve detalje zainteresirani se mogu javiti u Poduzetnički centar krapinsko-zagorske županije.

Print