Najave i novosti

23 lipnja 2020

Grad Ivanec, Poslovna zona i 20-ak gospodarstvenika na 6. gospodarskom sajmu u Varaždinu

Grad Ivanec, Poslovna zona i 20-ak gospodarstvenika na 6. gospodarskom sajmu u Varaždinu

Prema već ustaljenoj praksi, Grad Ivanec se s Poslovnom zonom Ivanec i Turističkom zajednicom te s dvadesetak ivanečkih poduzetnika i obrtnika prošlog vikenda predstavio na zajedničkom izložbenom prostoru na 6. gospodarskom sajmu u Varaždinu.

U sklopu svojih mjera definiranih za poticanje i razvoj poduzetništva, Grad Ivanec je i ove godine pokrio financijske troškove sudjelovanja na Sajmu, dok je Poslovna zona Ivanec, zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom  - Projektnim uredom za EU fondove, osigurala svu logističku i operativnu pomoć u osmišljavanju i izradi zajedničkog  promotivnog materijala i načina izlaganja te dežurstvo.

Svi poduzetnici na sajmu su se predstavili svojim proizvodima ili promo materijalima.

Takav način rada samo je jedan od segmenta koje Grad Ivanec primjenjuje kroz standarde stečene u postupku certificiranja (BFC) čiji je cilj stvoriti povoljno poslovno okruženje za lokalnu poduzetničku zajednicu i sve potencijalne nove investitore u Ivancu te afirmirati gradsku upravu kao učinkovitu potporu poduzetničkim inicijativama.

Uz Grad Ivanec, Poslovnu zonu Ivanec d.o.o. i Turističku zajednicu grada Ivanca na sajmu su se predstavili ivanečki poduzetnici iz različitih djelatnosti, a to su bili: IBS d.o.o., Izletište Jelenice j.d.o.o., Izletište i skijalište Jarki – Harjač d.o.o., Namještaj Rudy d.o.o., Vivak d.o.o.,  Foto Geci d.o.o. – Šumska vila, Termo tim d.o.o., Stol – interijer d.o.o., Evina kuća, Studio Nexar d.o.o., M-fin usluge d.o.o., Tesla d.o.o., Lipi, obrt za ugostiteljstvo i usluge, Rukotvorine Božena Carević, Geenea d.o.o., Falkonet d.o.o., DIV plastic d.o.o., Poljoprivredno poduzeće Ivanec d.o.o. i Hrvatsko planinarsko društvo Ivančica.

Print