Najave i novosti

19 studenog 2020

GRAD IVANEC I POSLOVNA ZONA Virtualni Dani otvorenih vrata EU projekata – pogledajte video o ivanečkim projektima

GRAD IVANEC I POSLOVNA ZONA Virtualni Dani otvorenih vrata EU projekata – pogledajte video o ivanečkim projektima

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. sa svojim Projektnim uredom za EU fondove uključili su se uinformativno – edukativnu kampanju „Dani otvorenih vrata EU projekata“ koju 4. godinu organizira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije izazvane pandemijom koronavirusa, događanje se u cijelosti održava virtualno. 

S obzirom na to, izrađen je cjelovit i sveobuhvatan promotivni i informativni video materijal  u kojemu je dan osvrt na najznačajnije EU projekte koje su Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. prijavili i provodili.

Isto tako, video sadrži informacije o projektima koje je Poslovna zona Ivanec d.o.o. kao poduzetnička potporna institucija aplicirala i provodila za sve vrste korisnika - poduzetnike, gradske ustanove, OPG-ove, udruge i građane. 

Video sadrži izjave uspješnih prijavitelja i korisnika iz svih segmenata čime je preneseno konkretno iskustvo i korist od bespovratnih sredstava. 

 

Svojim su riječima i subjektivnim doživljajem istaknuli na koji su način poboljšali svoju djelatnost, rad te koje su sve koristi ostvarili uspješnom provedbom EU projekata.

Promotivni video učitat će se na platformu Ministarstva regionalnoga razvoja, kojoj možete pristupiti OVDJE.

Dani otvorenih vrata EU projekata dio u šire kampanje EU in My Region (EU u mojoj regiji), koju provodi Europska komisija s ciljem informiranja građana o projektima koji su u njihovim zajednicama financirani europskim sredstvima, a rezultirali su podizanjem kvalitete života i daljnjim razvojem. 

U okviru ovogodišnjeg izdanja Dana otvorenih vrata EU projekata, virtualni posjetitelji imaju priliku upoznati EU projekte iz svih hrvatskih županija, a čija je uspješna provedba doprinijela razvoju u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Posjetiteljima će za vrijeme trajanja događanja, od 13. do 22. studenoga 2020. godine, biti dostupni prijenosi uživo, radionice, predavanja, virtualne šetnje te zabavan i edukativan program, a imat će i priliku osvojiti brojne nagrade!

Documents to download

Print