Najave i novosti

18 lipnja 2021

Grad Ivanec i Poslovna zona s brojnim izlagačima danas i sutra na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu

Grad Ivanec i Poslovna zona s brojnim izlagačima danas i sutra na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu

Danas i sutra Grad Ivanec i gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. sudjeluju na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji se održava na Kapucinskom trgu.

Kao i prethodnih godina, Gradu i Zoni u sudjelovanju se pridružila Turistička zajednica Grada Ivanca te brojni suizlagači, kojima je osigurano besplatno sudjelovanje te sva logistička podrška, kao i dežurstvo na štandu.

Zajednički nastup na sajmovima Grada Ivanca, Poslovne zone Ivanec d.o.o. i ivanečke poslovne zajednice samo je jedan od oblika bespovratne potpore razvoju poduzetništva.

Grad Ivanec tako je i na ovom sajmu omogućio svojim poduzetnicima, obrtnicima, OPG-ovima i svima ostalima zainteresiranima da predstave svoje proizvode i usluge.

Poseban naglasak ove je godine stavljen na promociju turističkih potencijala Grada Ivanca te lokacije ivanečkog kraja kao turističke destinacije kontinentalnog turizma pa u skladu sa tim, i na privatne subjekte koji već posluju u turizmu pa su u sudjelovanje uključeni i vlasnici turističkih i ugostiteljskih objekata te privatni iznajmljivači.

Na sajmu će biti predstavljen i inoviran turistički projekt Grada Ivanca „Rent a kliet“ te Program poticaja Grada Ivanca za razvoj turizma.

Svečano otvaranje sajma je danas u 12 sati, a bit će otvoren do 18 sati. U subotu sajamske aktivnosti počinju u 8 sati, dok će se štandovi moći obići do 16 sati.

 

Pozivamo sve zainteresirane da obiđu sajam i štand Grada Ivanca i partnera.

Očekuje se da će se na sajmu predstaviti više od 100 izlagača iz različitih dijelova Hrvatske. sajam prati i bogata popratna ponuda.

Popis brojnih izlagača iz Ivanca koji su se pridružili Gradu i Poslovnoj zoni na zajedničkom štandu dostupan je u prilogu, jednako kao i letak Rent a kliet.

Documents to download

Print