Najave i novosti

16 studenog 2020

BizHack Startup Caffe: Održivi razvoj i skaliranje poslovanja

BizHack Startup Caffe: Održivi razvoj i skaliranje poslovanja

Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean Startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe. Radi se o ciklusu pet online susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata.

Tema petog i posljednjeg BizHack Startup Caffea je “Održivi razvoj i skaliranje poslovanja”, a održat će se 19. studenoga 2020. s početkom u 17 h. Okupiti će poduzetnike domaćine s varaždinskog područja, a lokalni partner projekta je TechPark Varaždin.

Na događaju sudjeluju Jelena Kovačić, urednica i direktorica izdavačke tvrtke Evenio d.o.o., Ivica Kruhek, direktor Marker d.o.o., Goran Kanižaj, suosnivač i direktor tvrtke MOBILISIS i Ivor Bihar, COO Mediatoolkit.

Nakon kratkog upoznavanja i networkinga, predavanje će odgovoriti na pitanje kako postići dugoročnu financijsku održivost i rast.  Poduzetnici domaćini će podijeliti svoje iskustvo skaliranja poslovanja te koji su im resursi bili potrebni na tom putu.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: http://bit.ly/bizhackscprijava05 . Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.

Print