Najave i novosti

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama 16 listopada 2020

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama

Objavljen je  Javni poziv Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama. Cilj (svrha) Poziva je poduprijeti provedbu mjera energetske učinkovitosti i/ili mjera za korištenje obnovljivih izvora energije koje će u proizvodnim pogonima dovesti do smanjenja potrošnje isporučene energije od minimalno 20% u odnosu na referentnu isporučenu energiju odnosno u odnosu na potrošnju isporučene energije prije provedbe mjera.

PODUZETNICI U TURISTIČKOM SEKTORU Registrirajte se na IvanecBiz, stiže i Vodič za iznajmljivače ! 14 listopada 2020

PODUZETNICI U TURISTIČKOM SEKTORU Registrirajte se na IvanecBiz, stiže i Vodič za iznajmljivače !

Kako je proteklih dana bilo najavljeno, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. tijekom listopada aktivno su se uključili u akciju Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice „Tjedan odmora vrijedan“.

Potpora Grada Ivanca i Poslovne zone: Za udruge u 2020. pripremljeno više od 40 projekata 25 rujna 2020

Potpora Grada Ivanca i Poslovne zone: Za udruge u 2020. pripremljeno više od 40 projekata

Udruge civilnog društva tijekom rujna imaju priliku aktivno promovirati svoj rad i djelovanje na nacionalnoj i europskoj razini.

KOLIKO ZNATE O ODRŽIVOM RAZVOJU? Ispunite kratku anketu Grada Ivanca i Poslovne zone Ivanec d.o.o. 22 rujna 2020

KOLIKO ZNATE O ODRŽIVOM RAZVOJU? Ispunite kratku anketu Grada Ivanca i Poslovne zone Ivanec d.o.o.

Znate li što je održiv razvoj, koja su mu načela, a koji ciljevi? Primjenjujete li vi osobno ili vaš poslodavac neke principe održivog razvoja u svakodnevnom životu i/ili poslovanju?

PRIDRUŽITE SE EUROPSKOM TJEDNU ODRŽIVOG RAZVOJA Predbilježbe za sadnicu klonirane ivanečke lipe (21. - 25. 09.)! 17 rujna 2020

PRIDRUŽITE SE EUROPSKOM TJEDNU ODRŽIVOG RAZVOJA Predbilježbe za sadnicu klonirane ivanečke lipe (21. - 25. 09.)!

Kako je bilo i najavljeno proteklih dana, Grad Ivanec i gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec ove se godine aktivno pridružuju zajednici europskih građana, poduzetnika, udruga, ustanova, organizacija i javnih tijela, koji će kroz razne projekte sudjelovati u obilježavaju Europskog tjedna održivog razvoja 2020. (21. – 25. rujna). Na pridruživanje akciji pozivamo i sve građane!
POZIV UDRUGAMA CIVILNOG DRUŠTVA Uključite se u obilježavanje Europskog tjedna održivog razvoja 15 rujna 2020

POZIV UDRUGAMA CIVILNOG DRUŠTVA Uključite se u obilježavanje Europskog tjedna održivog razvoja

Grad Ivanec zajedno s gradskom tvrtkom Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. i Projektnim uredom za EU fondove poziva sve udruge civilnog društva da se aktivno uključe u obilježavanje Europskog tjedna održivog razvoja 2020 (ETOR).
Prilika za besplatnu promociju turističke destinacije 14 rujna 2020

Prilika za besplatnu promociju turističke destinacije

Zagrebačka banka pokreće projekt #prviput kojim želi dati podršku mikro i malim poduzetnicima u turizmu i stvoriti najveću online platformu za promociju neotkrivenih ljepota i unikatnih doživljaja Hrvatske.
NA PAŽNJU UDRUGAMA Do 21. 09. prijavite se za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2020. 6 rujna 2020

NA PAŽNJU UDRUGAMA Do 21. 09. prijavite se za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2020.

Kako je i bilo najavljeno od strane Ureda za udruge Vlade RH, a o čemu su udruge imale priliku dobiti informaciju i  preko web stranice Grada Ivanca te Poslovne zone Ivanec d.o.o., od 24. do 26. rujna održat će se već tradicionalna nacionalna manifestaciju usmjerena na promociju rada organizacija civilnog društva diljem Hrvatske - Dani otvorenih vrata udruga 2020.
3 rujna 2020

Poziv udrugama u kulturi Grada Ivanca na savjetovanja za predlaganje programa javnih potreba u kulturi RH za 2021.

Ministarstvo kulture i medija u utorak je, 1. rujna, raspisalo Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2021. godinu.
Projektni ured građanima nudi pomoć kod online prijava na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća 24 kolovoza 2020

Projektni ured građanima nudi pomoć kod online prijava na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća

S obzirom na to da 1. rujna u 09:00 sati počinje teći rok za prijavu na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća, a koji je od 25. lipnja 2020. godine raspisan od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom za EU fondove, Projektnim uredom, ovaj će tjedan (od 24. do 28. kolovoza) biti na raspolaganju svim građama koji trebaju pomoć kod online prijave svojih ulaganja na Javni poziv.