Najave i novosti

Objavljena baza poljoprivrednih zemljišta, baza će se redovito ažurirati – prijavite svoje zemljište 14 srpnja 2021

Objavljena baza poljoprivrednih zemljišta, baza će se redovito ažurirati – prijavite svoje zemljište

Na web stranici Grada Ivanca u rubrici Gospodarstvo objavljena je baza poljoprivrednih zemljišta s podacima koji su do sada prikupljeni od vlasnika parcela, a koji su zainteresirani za najam i/ili prodaju svojeg poljoprivrednog zemljišta.

ODRŽANA PREZENTACIJA: Velik interes za Program turističkih potpora Grada Ivanca i projekt RENT - A - KLIET 9 srpnja 2021

ODRŽANA PREZENTACIJA: Velik interes za Program turističkih potpora Grada Ivanca i projekt RENT - A - KLIET

Za 30-ak zainteresiranih postojećih, ali i novih  potencijalnih turističkih djelatnika u četvrtak, 8. srpnja, u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec održana je prezentacija Programa bespovratnih potpora turističkoj djelatnosti Grada Ivanca i projekta RENT – A – KLIET.

Održan sastanak gradonačelnika s ivanečkim pčelarima – slijede mjere pomoći zbog iznimno teške pčelarske godine 8 srpnja 2021

Održan sastanak gradonačelnika s ivanečkim pčelarima – slijede mjere pomoći zbog iznimno teške pčelarske godine

U dvorani Poduzetničkog inkubatoru Ivanec, u srijedu 7. srpnja, održan je sastanak gradonačelnika grada Ivanca Milorada Batinića s ivanečkim pčelarima.

U četvrtak, 8. 07., prezentacija Programa bespovratnih potpora turističkoj djelatnosti Grada Ivanca i projekta RENT A KLIET 30 lipnja 2021

U četvrtak, 8. 07., prezentacija Programa bespovratnih potpora turističkoj djelatnosti Grada Ivanca i projekta RENT A KLIET

U Poduzetničkom inkubatoru Ivanec, Ul. V. Nazora 6/II, u četvrtak, 8. srpnja u 19:00 sati održat će se prezentacija i najava Programa bespovratnih potpora turističkoj djelatnosti Grada Ivanca.

Grad Ivanec, Poslovna zona, Turistička zajednica i 20-ak gospodarstvenika na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu 21 lipnja 2021

Grad Ivanec, Poslovna zona, Turistička zajednica i 20-ak gospodarstvenika na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu

I ove su godine Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec, Turistička zajednica grada Ivanca te dvadesetak ivanečkih poduzetnika, obrtnika, OPG-ova i privatnih iznajmljivača sudjelovali na Gospodarskom sajmu u Varaždinu.

Grad Ivanec i Poslovna zona s brojnim izlagačima danas i sutra na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu 18 lipnja 2021

Grad Ivanec i Poslovna zona s brojnim izlagačima danas i sutra na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu

Danas i sutra Grad Ivanec i gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. sudjeluju na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji se održava na Kapucinskom trgu.

MREŽA BOND Državna tajnica Spomenka Đurić: Poslovna zona Ivanec – kvalitetan kandidat i partner 15 lipnja 2021

MREŽA BOND Državna tajnica Spomenka Đurić: Poslovna zona Ivanec – kvalitetan kandidat i partner

U organizaciji HAMAG-BICRO-a (Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije), od 9. do 11. lipnja u Opatiji je održana konferencija otvaranja projekta “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) - FAZA 2 (BOND 2)“, a ujedno i osnivačka Skupština Mreže Bond. U tu je mrežu, i to u funkciji punopravne članice, uvrštena i Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Poziv poduzetnicima za sudjelovanje na 7. Gospodarskom sajmu u Varaždinu 7 lipnja 2021

Poziv poduzetnicima za sudjelovanje na 7. Gospodarskom sajmu u Varaždinu

Zadovoljstvo nam je što Vas i ove godine možemo pozvati na zajedničko sudjelovanje Grada Ivanca, Poslovne zone Ivanec d.o.o. i ivanečkih poduzetnika na 7. Gospodarski sajam u Varaždinu.

Online Poslovni klub  - otvorena rasprava o programu potpora za turizam Grada Ivanca 2 lipnja 2021

Online Poslovni klub - otvorena rasprava o programu potpora za turizam Grada Ivanca

Preko online platforme Poslovnog kluba Ivanec na raspravu je stavljen Program potpora za turizam Grada Ivanca, a koji je trenutačno i u proceduri javnog savjetovanja.

 

X-MEDIA I POSLOVNA ZONA IVANEC Webinar u srijedu, 26. svibnja: Kako pokrenuti web trgovinu? 19 svibnja 2021

X-MEDIA I POSLOVNA ZONA IVANEC Webinar u srijedu, 26. svibnja: Kako pokrenuti web trgovinu?

Ivanečka tvrtka X-MEDIA d.o.o., uz potporu poduzetničkog centra Poslovna zona Ivanec d.o.o., organizira besplatni webinar na temu „Kako pokrenuti web trgovinu“.