Najave i novosti

2 prosinca 2019

ZBOG POVEĆANOG BROJA UPITA Poziv vlasnicima poslovnih prostora i proizvodnih hala spremnih za iznajmljivanje

ZBOG POVEĆANOG BROJA UPITA Poziv vlasnicima poslovnih prostora i proizvodnih hala spremnih za iznajmljivanje

Zbog povećanog broja upita investitora i poslovnih ljudi koje zaprimaju Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o., a koji su zainteresirani za unajmljivanje proizvodnih hala i poslovnih prostora na području grada Ivanca, pozivaju se vlasnici takvih prostora da dostave podatke o objektima koje žele iznajmiti. 

Namjera je da, temeljem prikupljenih podataka, lakše i brže proslijedimo informaciju potencijalno zainteresiranim budućim korisnicima tih prostora. 

Napominjemo da će se podaci koristiti isključivo u te svrhe i da neće biti javno dostupni, osim ako to vlasnik izričito ne navede kao mogućnost. 

U tom slučaju, podaci će biti objavljeni u katalogu brownfield i poslovnih prostora koje Grad Ivanec objavljuje na svojoj web stranici. 

Usluga povezivanja je besplatna i dio je potpora koje Grad Ivanec, preko Poslovne zone Ivanec d.o.o., pruža poduzetnicima. Također, Poslovna zona Ivanec ni Grad Ivanec, osim posredničke usluge na opisani način, neće sudjelovati u daljnjim pregovorima između davatelja i primatelja najma. 

Podaci se mogu dostaviti na e-mail lana.labas@ivanec.hr, a obuhvaćaju vrstu poslovnog objekta, razinu opremljenosti, adresu, uvjete najma (rok, cijenu), kontakt mail i telefon te fotografiju prostora, ako je moguće. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na tel. 042/492 870, Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Podaci se prikupljaju do 31.prosinca 2019. godine. 

 

x