Najave i novosti

7 svibnja 2019

U utorak, 14. 05., predavanje Davorina Štetnera “Kako osnovati i uspješno poslovati u start-upu”

U utorak, 14. 05., predavanje Davorina Štetnera “Kako osnovati i uspješno poslovati u start-upu”

Grad Ivanec u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. u utorak, 14. svibnja, organizira Dan otvorenih vrata EU projekata na području Grada Ivanca.

Ova manifestacije dio je nacionalne kampanje Dani otvorenih vrata 2019. koja se u cijeloj Hrvatskoj, pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, održava od 9. do 19. svibnja.

Svrha manifestacije jest predstaviti primjere dobre prakse kroz projekte koji se provode uz EU sufinanciranje, a pridonose gospodarskom i društvenom napretku i razvoju. Jedan od takvih je i projekt “Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra - Poslovne zone Ivanec d.o.o.”, koji je usmjeren rješavanju problema nedostatka savjetodavnih usluga i stručnih poslovnih znanja poslovnih subjekata na tržištu.

U provedbi projekta najvažnija ciljna skupina su  poduzetnici početnici i start-upovi.

Zainteresiranim poduzetnicima početnicima i start-upovima tako je na raspolaganju čitav niz aktivnosti kao što su edukacije, poslovno mentorstvo, online katalog, B2B susreti (http://www.poslovna-zona-ivanec.hr/EU-PROJEKT), a u sklopu ove manifestacije za navedenu ciljnu skupinu održat će se javna tribina i predavanje na temu “Kako osnovati i uspješno poslovati u start-upu”, održat će se u 13:00 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora Ivanec, dvorana za sastanke, 14. svibnja (utorak).

Jednosatno predavanje će održati renomirani stručnjak Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE), menadžer s impresivnim referencama čiji su poslovni uspjeh, znanje i vještine prepoznati na međunarodnoj razini (http://crane.hr/).

Njegovo dugogodišnje iskustvo u radu s poduzetnicima početnicima i start-upovima garancija je stručne i sadržajne javne tribine, koja će polaznicima osigurati kvalitetne poslovne savjete, informacije i smjernice za daljnji profesionalni razvoj.

Naglasak će biti na poslovnom povezivanju s g. Štetnerom te otvaranju mogućnosti daljnje  suradnje.

Štetner surađuje s Poslovnom zonom Ivanec u sklopu projekta za nove usluge i iznimno je zadovoljan lokalnom start up scenom i entuzijazmom i perspektivom mladih poduzetnika s kojima je bio u kontaktu te se pozivu za sudjelovanje na tribini rado odazvao.

U sklopu javne tribine bit će predstavljeni i uvjeti i mogućnosti najma novoopremljenog prostora Poduzetničkog inkubatora koji će vrata novim stanarima otvoriti u lipnju.

Iznimno moderan i funkcionalan prostor, uredske i zajedničke prostorije te dvorana za sastanke bit će interesantni onim novoosnovanim subjektima (do 3 godine starosti), koji u ovom trenutku nemaju odgovarajuće uvjete za rad i traže dobru lokaciju za svoj ured.

Hrvatski zavod za zapošljavanje - Ispostava Ivanec pridružila se ovom projektu i sudjeluje u pripremi i obavještavanju svojih korisnika potpora za samozapošljavanje.

Na kraju predavanja predviđeno je i kratko neformalno druženje i međusobno upoznavanje mladih poduzetnika s D. Štetnerom te s predstavnicima Grada Ivanca, Poslovne zone i Projektnog ureda.

Pozivamo Vas na sudjelovanje na javnoj tribini, bez obzira na djelatnost u kojoj poslujete jer će predavanje biti općeg tipa - kako uspjeti i biti uspješan poduzetnik.

Dolazak potvrditi na projektni.ured@ivanec.hr do 10. svibnja 2019.

Sudjelovanje je ograničeno brojem mjesta i besplatno za sve zainteresirane, jer se projekt financira iz EU sredstava.

 

x