Najave i novosti

20 svibnja 2019

Poziv za zajednički nastup i sudjelovanje na 5. Gospodarskom sajmu u Varaždinu, 31.svibnja i 01. lipnja 2019.

Poziv za zajednički nastup i sudjelovanje na 5. Gospodarskom sajmu u Varaždinu, 31.svibnja i 01. lipnja 2019.

Poštovani poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova, konzultanti, kolege i partneri,

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. i ove godine organiziraju zajednički nastup na Gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji će se održati 31. svibnja i 01. lipnja 2019. na Kapucinskom trgu u centru Varaždina.

Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10:00 do 18:00 sati, a ulaz je besplatan!

Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi, općine, OPG-ovi, vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radinosti, inovatori i auto kuće s područja Sjeverozapadne Hrvatske, a u dva dana održavanja Sajma posjetitelji će moći razgledati sajamsku izložbu, održavat će se i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije te sajamske radionice.

Sajma će biti popraćen zabavno glazbeni programom i nagradnim igrama za posjetitelje.

Službeno otvorenje Sajma je u petak, 31. svibnja u 12.00. sati.

Na petom Gospodarskom sajmu u Varaždinu najavljeno je predstavljanje više od 100 izlagača.

Kako bi nastavili poticati razvoj i promociju ivanečkog gospodarstva na regionalnoj, ali i nacionalnoj razini, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. nastavljaju s već ustaljenom praksom zajedničke promidžbe i predstavljanja grada Ivanca i  njegove poslovne zajednice na organiziranim nacionalnim i međunarodnim sajmovima.

U želji da podrže poslovne aktivnosti lokalnih poslovnih subjekata, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec koriste ovu priliku da pozovu sve poduzetnike, a posebno  poduzetnike početnike, koji su tek pokrenuli svoj posao i nemaju još razvijene kanale promidžbe niti širok krug klijenata da se prijave za sudjelovanje na Sajmu te da se i na taj način predstave na tržištu. Također, na zajednički nastup na Sajmu pozivaju se i vlasnici OPG-ova i obrta, institucije koje okupljaju poduzetnike i obrtnike s ovog područja, članovi Poslovnog kluba i ostali zainteresirani gospodarstvenici.

Zajednički nastup na Sajmu jedna je od mjera za poticanje poduzetništva na području grada Ivanca, a poslovni subjekti mogu sukladno vlastitim interesima i potrebama promovirati vlastite usluge, proizvode, cijeli proizvodni program ili namjeru investicijskog ulaganja, kupnje ili iznajmljivanja nekretnina i zemljišta, građevinsku i ostalu prateću industriju, turističke i hotelijerske kapacitete i slično.

Troškovi organizacije i sudjelovanja - usluga Poslovne zone Ivanec i Grada Ivanca

1. Troškove organizacije i pripreme sajma, najam izložbenog prostora, exponate, štand, priključak struje, najam prateće opreme, čišćenje štanda, osiguranje, opremanje štanda i osobe koje će biti prisutne na štandu i aktivno sudjelovati/predstavljati vašu tvrtku snosi u cijelosti  Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. te se od Vas kao sudionika ne očekuje sudjelovanje u organizacijskim troškovima. Takva usluga je dio programa bespovratnih potpora za poticanje lokalnog poduzetništva te nosi oznaku BFC (poticaj razvoju povoljnog poslovnog okružja).

2. Za zajednički nastup na sajmu ideja je da se napravi zajednički promo materijal u obliku promotivnog letka/brošure i prezentacije (pregled poslovnih ponuda tvrtki s ivanečkog područja) te da se svi zainteresirani poduzetnici, OPG-ovi, obrti i ostali prezentiraju. Sve zainteresirane tvrtke molimo da dostave popunjeni upitnik koji je u prilogu. Idejno osmišljavanje izgleda i sadržaja tog zajedničkog promo materijala će odraditi Poslovna zona Ivanec d.o.o.

3. Svakog sudionika pozivamo da pripremi ili koristi svoj postojeći vlastiti promo materijal u obliku za koji smatra da ga najbolje predstavlja (letak, brošura, promo proizvod, baner, itd.) koje ćemo onda na izložbenom prostoru primjereno istaknuti.

Važno je spomenuti da će svi koji se odluče na sudjelovanje bit dio službenog kataloga izlagača, koji za potrebe 5. Gospodarskog sajama u Varaždinu pripremaju organizatori. Također, u svrhu promocije sudionika reklamne poruke poslovnih subjekata prikazivat će se na sajamskoj pozornici kroz oba dana trajanja Sajma.

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve ivanečke poduzetnike koji se odluče na zajedničko predstavljanje da se u vrijeme otvaranja Sajma, u petak, u 12 sati okupe na zajedničkom štandu.

Naravno, kao i do sada ukoliko netko od poduzetnika iskaže potrebu i interes bit će moguće pripremiti ciljane poslovne sastanke.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da potvrdu sudjelovanja te pripremljeni materijal za promociju Vaše tvrtke ili projekta dostavite najkasnije do  petka, 24. svibnja 2019. na mail: lana.labas@ivanec.hr ili projektni.ured@ivanec.hr

Za sve dodatne informacije se možete obratiti na broj telefona: 042/492-870, Poslovna zona Ivanec. 

Documents to download

 

x