Najave i novosti

17 travnja 2020

Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva poduzetnike da koriste usluge savjetovanja, informiranja, besplatne web promidžbe , te pripreme i prijave na nacionalne i lokalne krizne mjere

Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva poduzetnike da koriste usluge savjetovanja, informiranja, besplatne web promidžbe , te  pripreme i prijave na  nacionalne i lokalne krizne mjere

 

Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom za EU fondove, Projektnim uredom nastavlja s redovitim praćenjem i informiranjem poduzetnika, obrtnika, OPG-ova i ostalih poslovnih subjekata o mjerama koje se svakodnevno donose kao odgovor na gospodarsku krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa.

Niže cijene usluga kao dodatna potpora oporavku gospodarstva

Poslovna zona Ivanec je , u namjeri da doprinese bržem oporavku gospodarstva, u segmentu pružanja  svojih usluga, uvela dodatne popuste za svoje sadašnje i buduće  klijente, koje nudi kod  razrade projektnih prijava za apliciranje na dostupne mjere bilo da se radi o povoljnim COVID zajmovima HAMAG BICRO-a, mjerama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, relevantnih Ministarstva ili regionalnih i lokalnih javnih tijelaUz izradu poslovnih planova, Projektni ured za svoje klijente ispunjava i ostale potrebne obrasce, izjave i troškovnike, a nastavlja i s ustaljenom praksom pomoći gospodarstvenicima oko prikupljanja i kompletiranja ostale potrebne dokumentacije za prijavu.

Novi, brži i jednostavniji kanali komunikacije sa klijentima

S obzirom da su na snazi stroge mjere propisane od nacionalnog Stožera civilne zaštite o načinu i mogućnostima rada i poslovanja s klijentima Poslovna zona Ivanec d.o..o. svoje je poslovanje usmjerila na rad u digitalnom okruženju. U svrhu pružanja brze, kvalitetne i relevantne podrške u redovito je poslovanje uvela online kanale komunikacije u  vidu aplikacije SKYPE i aplikacije ZOOM. Za pomoć kod instalacije ili primjene navedenih alata komunikacije, stojimo na raspolaganju.

Također, sve potrebne savjete i informacije poduzetnici i dalje mogu dobit telefonom ili e-mailom.

Usluga savjetovanja i informiranja poduzetnika ostaje besplatna.

Potpora za bolju vidljivost poduzetnika na  tržištu putem digitalnog web kataloga poduzetnika

Podrška poduzetnicima u segmentu promidžbe, marketinga i novih poslovnih nastavlja se  kroz Poslovni imenik Grada Ivanca, a registracija i korištenje Imenika besplatna je za sve korisnike. U trenucima kada je osiguranje tržišta i pronalaženje klijenata kod krucijalne važnosti navedena usluga još je značajnija za cijelu poslovnu zajednicu.

Stoga Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva sve zainteresirane poslovne subjekte da iskoriste ovu priliku za promociju. Za to je samo potrebno dostaviti svoje podatke i time se uključiti u kreiranje prvog poslovnog imenika za područje grada Ivanca. Više o samoj registraciji u upisu u poslovni imenik možete pronaći OVDJE.

Podsjećamo, riječ je o besplatnom online katalogu poslovnih subjekta, jedinstvenoj web platformi, koja predstavlja centralno mjesto promocije cjelokupnog ivanečkog gospodarstva ali  omogućuje  jačanje lokalne suradnje i partnerstva među poduzetnicima te lako pronalaženje klijenata i poslovnih partnera s cijelog domaćeg i inozemnog tržišta. Besplatni poslovni imenik u funkciji je više od godinu dana te broji preko 120 poslovnih profila. Navedena web platforma je proizašla iz uspješno provedenog EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o.

Prijava u bazu za on line savjetovanje i informiranje

Ukoliko netko od poduzetnika obavijest o aktualnim mjerama nije dobio e-mailom, a želi biti u tijeku s  obavijestima i informacijama o pripremi i provedbi gospodarskih mjera - nacionalnih i lokalnih - o kojima ćemo redovito detaljno obavještavati, neka Projektnom uredu dostavi svoju e-mail adresu i naziv tvrtke kako bi bio uvršten u bazu podataka.

Pozivamo sve zainteresirane da se za  pomoć obrate Projektnom uredu za EU fondove, na broj telefona 042/645-483 ili 042/645-482 te na mail adresu projektni.ured@ivanec.hr.

 

x