Najave i novosti

5 rujna 2019

EU PROJEKT: Održano sedmo po redu individualno poslovno mentorstvo

EU PROJEKT: Održano sedmo po redu individualno poslovno mentorstvo

U srijedu, 04. rujna u Poduzetničkom inkubatoru Ivanec nastavljeno je održavanje usluge individualnog poslovnog mentorstva, a koja je samo jedna od ukupno deset visokokvalitetnih usluga koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. pruža poduzetnicima u sklopu provedbe EU projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“

Korisnica poslovnog mentorstva bila je Ida Ister, vlasnica obrt za usluge dizajna  IDAINE. Poslovno mentorstvo i ovoga je puta vodio  predsjednik udruge Crane – „poslovni anđeo“ Davorin Štetner. Riječ je o menadžeru s impresivnim referencama u radu s poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama, a čiji su poslovni uspjeh, znanje i vještine prepoznati na međunarodnoj razini.

Poslovno mentorstvo započelo je kratkim predstavljanjem novoosnovanog Obrta. Vlasnica je predstavila djelatnost, ideju, ciljeve i planirane aktivnosti za razvoj svojeg poslovanja. Kroz samo mentoriranje, Davorin Štener poduzetnici je dao konkretne savjete kako promaći nove klijente, kako se probiti na tržištu te kako zainteresirati već postojeće tvrtke za suradnju. Što se praktičnog dijela tiče dogovorna je izrada kratke Power Point prezentacije, kako bi se poduzetnica na što jasniji, kvalitetniji i zanimljiviji način predstavila i prezentirala svoj rad i svoje prednosti novim suradnicima i klijentima. 

Provedba usluge individualnog poslovnog mentorstva nastavlja se tijekom rujna.

Više informacija o udruzi Crane, poslovnim anđelima i Davorinu Štetneru moguće je pronaći na linku: http://crane.hr/.

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedeno mentorstvo je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

 

x