Najave i novosti

13 rujna 2019

EU PROJEKT: Obrt Evina kuća novi korisnik usluge individualnog poslovnog mentorstva

EU PROJEKT: Obrt Evina kuća novi korisnik usluge individualnog poslovnog mentorstva

Novi usluge individualnog poslovnog mentorstva „poslovnog anđela“ Davorina Štetnera, u sklopu EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o. „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“ je obrt za iznajmljivanje kuća za odmor „Evina kuća“.

Riječ je o obrtu osnovanom 2018. godine, a koji je svojom djelatnošću usmjeren na oživljavanje turističkih potencijala na području grada Ivanca. Također, Obrt planira razvoj svojeg poslovanja i van područja grada Ivanca, a djelatnošću će primarno ostati usmjeren na turističku djelatnost.

Na uvodnom satu mentorstva Davorinu Štetneru predstavljen je poslovni plan Obrta, prezentirani su dosadašnji rezultati rada. Posebno je zanimljivo to što je Obrt osim domaćih turista uspio privući i strane turiste, upravo kroz mogućnost bookinga preko međunarodnih stranica. Navedeno predstavlja značajan doprinos i promociju turizma kontinentalne Hrvatske na međunarodnoj razini.

Tijekom održanog mentorstva poduzetnik je dobio konkretne savjete o tome kako se marketinški postaviti na tržištu te kao i čime privući klijente. Kroz konkretne primjere predstavljene su potrebe i zahtjevi koje glavnina današnjih kupaca turističkih usluga ima te je upravo prema tome predložen razvoj usluge Obrta.

Provedba usluge individualnog poslovnog mentorstva nastavlja se 18. rujna.

Više informacija o udruzi Crane, poslovnim anđelima i Davorinu Štetneru moguće je pronaći na linku: http://crane.hr/.

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedeno mentorstvo je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

 

x