Najave i novosti

29 ožujka 2019

EU PROJEKT: Nastavak provedbe usluge individualnog poslovnog mentorstva

EU PROJEKT: Nastavak provedbe usluge individualnog poslovnog mentorstva

U četvrtak, 28. ožujka u Gradskoj vijećnici Grada Ivanca nastavljeno je održavanje usluge individualnog poslovnog mentorstva, a koja je samo jedna od ukupno deset visokokvalitetnih usluga koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. pruža poduzetnicima u sklopu provedbe EU projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“

Korisnica drugog po redu poslovnog mentorstva bila je Silvija Željezić iz poduzeća Geenea d.o.o., a poslovno mentorstvo vodio je  predsjednik udruge Crane – „poslovni anđeo“ Davorin Štetner. Riječ je o menadžeru s impresivnim referencama u radu s poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama, a čiji su poslovni uspjeh, znanje i vještine prepoznati na međunarodnoj razini.

Uvodne sate poslovnog mentorstva poduzetnica početnica iskoristila je za predstavljanje svojeg poduzeća, a potom je kroz razgovor i konkretne primjere iz svog poslovanja sa svojim mentorom Davorinom Štetnerom razrađivala realne izazove i prepreke koje svakodnevno kao poduzetnica susreće u poslovanju, dobila je vrlo korisne i kvalitetne prijedloge i sugestije kako poboljšati i unaprijediti svoje poslovanje.

Provedba usluge individualnog poslovnog mentorstva nastavlja se u travnju, a više informacija o mogućnosti sudjelovanja u programu Poslovnog mentorstva dostupno je ovdje.

Više informacija o udruzi Crane, poslovnim anđelima i Davorinu Štetneru moguće je pronaći na linku: http://crane.hr/.

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedeno mentorstvo je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

 

x