Najave i novosti

18 listopada 2019

24. i 25. listopada u Poduzetničkom inkubatoru Ivanec: Edukacija „Čitanje financijskih izvješća i pokazatelji uspješnosti poslovanja“

24. i 25. listopada u Poduzetničkom inkubatoru Ivanec: Edukacija „Čitanje financijskih izvješća i pokazatelji uspješnosti poslovanja“

U sklopu EU projekta Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o., održat će se dvodnevna edukacija za sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, a sadržaj i program edukacije posebno su namijenjeni poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama.

Edukacija o pripremi, razumijevanju i korištenju financijskih izvještaja i računovodstveno – knjigovodstvenih kategorija prilikom planiranja svog poslovanja održat će se u četvrtak 24. listopada od 10:00 do 15:00 sati te u petak  25. listopada od 8:00 do 15:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec, Vladimira nazora 6/II, a za sve zainteresirane ona je besplatna.

Edukaciju za sve zainteresirane poduzetnike održat će renomirana stručnjakinja iz područja poslovnog savjetovanja Irma Dračić iz poduzeća CAD-ING d.o.o.

Kroz dva dana trajanje edukacije polaznici će se detaljno upoznati s osnovnim financijskim kategorijama, financijskim izvještajima, financijskim analizama, omjerima i pokazateljima uspješnosti poslovanja.

Ovakva vrsta edukacije je oblik ulaganja u ljudske resurse, poboljšanje poslovnih kompetencija i vlasnika i zaposlenika tvrtke te je dio neophodnog cjeloživotnog učenja.

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedena edukacija je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.
 

x