Novosti

POSLOVNI KLUB IVANEC Poziv poduzetnicima na stručno predavanje o ulaganjima u poboljšanje radnih procesa 10 ožujka 2023

POSLOVNI KLUB IVANEC Poziv poduzetnicima na stručno predavanje o ulaganjima u poboljšanje radnih procesa

Poslovni klub, asocijacija koja okuplja poduzetnike s područja Grada Ivanca i sve ostale zainteresirane poduzetnike s drugih područja, nastavlja s informiranjem i educiranjem poduzetnika i obrtnika, kako početnika i start-upova, tako i iskusnih poduzetnika koji ulažu u poboljšanje i konkurentnost svojeg biznisa.

Novi sastanak, ovoga puta na temu tzv. LEAN programa,održat će se u četvrtak, 16. ožujka, u 10:00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ivanec, Ul. V. Nazora 6/2. Ulaz je slobodan.

1 listopada 2021

ANKETA - Otvorena pitanja vezana na zapošljavanje stranih radnika

Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Poslovni klub Ivanec, na inicijativu poduzeća IVANČICA d.d., provode anketu na temu zapošljavanja stranih radnika.

Online Poslovni klub  - otvorena rasprava o programu potpora za turizam Grada Ivanca 2 lipnja 2021

Online Poslovni klub - otvorena rasprava o programu potpora za turizam Grada Ivanca

Preko online platforme Poslovnog kluba Ivanec na raspravu je stavljen Program potpora za turizam Grada Ivanca, a koji je trenutačno i u proceduri javnog savjetovanja.

 

TEME PRVOG POSLOVNOG KLUBA IVANEC ONLINE Prijedlozi strateških dokumenata za 2021. godinu 14 prosinca 2020

TEME PRVOG POSLOVNOG KLUBA IVANEC ONLINE Prijedlozi strateških dokumenata za 2021. godinu

Kao što smo izvijestili, radi održanja kontinuiteta suradnje s poduzetnicima i za vrijeme trajanja pandemije, Grad Ivanec je pokrenuo Poslovni klub Ivanec Online, kako bi sa svojim poduzetnicima nastavio komunicirati preko digitalnih alata, točnije preko digitalne platforme koja je dostupna svima zainteresiranima na poveznici: https://poslovniklub-online.ivanec.hr/

POZIV PODUZETNICIMA Uključite se u Poslovni klub Ivanec Online 10 prosinca 2020

POZIV PODUZETNICIMA Uključite se u Poslovni klub Ivanec Online

Grad Ivanec, zajedno s gradskom tvrtkom Poslovna zona Ivanec d.o.o. i njenim specijaliziranim odjelom, Projektnim uredom za EU fondove, predstavlja novi alat komunikacije, prilagođen modernim vremenima – Poslovni klub Ivanec Online.

Održan sastanak gradskih čelnika s ivanečkim poduzetnicima okupljenim u Poslovnom klubu Ivanec 25 studenog 2019

Održan sastanak gradskih čelnika s ivanečkim poduzetnicima okupljenim u Poslovnom klubu Ivanec

U petak, 22. studenog, održan je sastanak Poslovnog kluba Ivanec, asocijacije koja okuplja poduzetnike koji posluju na administrativnom području grada Ivanca.
9 studenog 2019

Poziv na tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec - petak 22. studenog 2019.

Poštovani poduzetnici,

u sklopu redovnih godišnjih aktivnosti Poslovnog kluba pozivamo vas na tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec.

Pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo na sastanku s ivanečkim poduzetnicima 24 travnja 2019

Pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo na sastanku s ivanečkim poduzetnicima

U prostorima novootvorenog Poduzetničkog inkubatora pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo u utorak je, 23. travnja, održao javnu tribinu na temu: „Školovanje kadrova za strukovna zanimanja za potrebe realnog sektora – problemi i mogući pravci njihova rješavanja“.
15 travnja 2019

Poziv na tematski radni sastanak Poslovnog kluba Ivanec - utorak 23. travnja 2019.

Poštovani poduzetnici,

s obzirom na iskazanu potrebu i deficit kadrova u proizvodnim i prerađivačkim zanimanjima, jasno definiranu na sastanku Poslovnog kluba prošlog studenog, organizirali smo i pozivamo Vas na tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec.

27 studenog 2018

U prepunoj dvorani Gradske vijećnice održan sastanak Poslovnog kluba Ivanec

Brojni ivanečki poduzetnici, investitori u Poslovnoj zoni Ivanec - istok, pojedini poduzetnici početnici i gospodarstvenici iz Varaždina te predstavnici Udruženja obrtnika Ivanec u ponedjeljak su, 26. studenog, nazočili sastanku koji je u prepunoj Gradskoj vijećnici održan u organizaciji Grada Ivanca, Poslovnog kluba i Poslovne zone Ivanec d.o.o.
20 studenog 2018

Poziv na poduzetničku tribinu Poslovnog kluba Ivanec - ponedeljak 26.11.2018.

Poštovani poduzetnici,

U sklopu EU projekta kojeg provodimo u cilju povećanja informiranosti i uključenosti poduzetnika u donošenje gradskih politika i realizaciju programa i planova od važnosti za poduzetničku zajednicu, pozivam Vas na poduzetničju tribinu Poslovnog kluba Ivanec.

 

18 listopada 2018

Gradonačelnik M. Batinić održao sastanak s poduzetnicima s područja grada Ivanca

Gradska politika komunalnih davanja u 2019. godini, direktna pomoć poduzetnicima koju im je Grad Ivanec spreman pružiti sufinanciranjem troškova đačkih stipendija, ali i potreba daljnjeg rasterećenja doprinosa na plaće, provođenje reformi koje će omogućiti znatnije povećanje plaća radnicima s niskim primanjima u prerađivačkoj industriji kakva prevladava na području grada Ivanca i sjevera Hrvatske, daljnje ukidanje parafiskalnih nameta– sve to tek su neka od tema o kojima se razgovaralo na sastanku Poslovnog kluba Ivanec u utorak, 16. listopada.