Novosti

14 prosinca 2020

TEME PRVOG POSLOVNOG KLUBA IVANEC ONLINE Prijedlozi strateških dokumenata za 2021. godinu

TEME PRVOG POSLOVNOG KLUBA IVANEC ONLINE Prijedlozi strateških dokumenata za 2021. godinu

Kao što smo izvijestili, radi održanja kontinuiteta suradnje s poduzetnicima i za vrijeme trajanja pandemije, Grad Ivanec je pokrenuo Poslovni klub Ivanec Online, kako bi sa svojim poduzetnicima nastavio komunicirati preko digitalnih alata, točnije preko digitalne platforme koja je dostupna svima zainteresiranima na poveznici: https://poslovniklub-online.ivanec.hr/

U tom kontekstu obavještavamo sve poduzetnike da su od danas na online platformi dostupni najvažniji strateški gradski dokumenti za sljedeću godinu i to prijedlog proračuna za 2021. kao i  nacrt programa potpora za poduzetnike te prijedlog Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2021.

Prije njihova donošenja Grad svakako želi čuti i prikupiti mišljenja, prijedloge i sugestije poduzetnika o onome što predlaže i planira financirati i realizirati u 2021. godini. 

Postupak sudjelovanja u diskusiji je jednostavan. Dakle, najprije se na platformi potrebno registrirati, a nakon toga svoje prijedloge i primjedbe jednostavno utipkate u obrazac ispod dokumenta koji komentirate. 

Svi su komentari i odgovori javni su i vidljivi svim sudionicima. 

Na prijedloge će odgovarati gradonačelnik Milorad Batinić, gradske stručne službe i Poslovna zona Ivanec, ovisno o tematici.

 

Dobrodošli su i međusobni komentari među poduzetnicima jer cilj i jest da se otvori i potakne razmjena mišljenja kakva je bila prakticirana na sastancima Poslovnog kluba uživo.

Teme, koje otvaramo danas, za komentiranje ostaju otvorene do petka, 18. prosinca, do 12.00 sati. 

Grad Ivanec poziva na sudjelovanje sve poduzetnike. Očekujemo i nadamo se da će ovakva praksa komunikacije dodatno unaprijediti partnerske odnose koje preko Poslovnog kluba razvijamo već punih 10 godina.

Print