Najave i novosti

25 svibnja 2017

VIII. SAJAM GOSPODARSTVA U IVANCU 23 i 24. lipnja 2017. godine

Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i  Poslovni klub Ivanec već osmu godinu organiziraju Gospodarski sajam u Ivancu. Sajam će se u atraktivnom izložbenom prostoru i na otvorenom prostoru  u strogom gradskom središtu održati u petak i subotu, 23. i 24. lipnja  2017 godine,u sklopu tradicionalne manifestacije Dani grada Ivanca sa očekivanim velikim brojem posjetitelja događanjima koje teku paralelno sa Gospodarskim sajmom , a događaju se na istom mjestu, u centru grada Ivanca.

U dva dana planiramo i opet   okupiti velik  broj izlagača,pružiti im priliku da se predstave, da promoviraju i prodaju svoje proizvode ili usluge posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima , te im ponuditi kvalitetan edukativno-savjetodavni i prateći program, sve u cilju kako bi se Gospodarski sajam Ivanec  sve više profilirao i potvrđivao kao gospodarsko okupljanje poduzetnika i obrtnika mješovita profila iz cijele kontinentalne Hrvatske.

Ističemo da su unajmljivanje štanda, natpis tvrtke,kompletna  promidžba, parking za izlagače  kao i  moguća organizacija B2B susreta ,te dvije edukativno-informativne prezentacije  i ove godine besplatni (detaljna ponuda organizatora navedena je na prijavnici u prilogu).Kao novost , ove godine ćemo izlagačima ponuditi i mogućnost besplatnog savjetovanja te pripreme  njihovih projekata na Eu fondove za javne pozive koji će biti raspisani tijekom 2017 godine.

Sve  izlagače također  posebno pozivamo  da se   uključe  i odazovu na Poslovni uzlet grada Ivanca , manifestaciju koja  će se održati dana 13. lipnja 2017 godine. Osnovni cilj projekta Poslovni uzlet koji se organizira u cijeloj Hrvatskoj već tri uzastopne godine  je promocija i edukacija malih i srednjih poduzetnika. To je iznimno važno jer mala i srednja poduzeća čine 99 posto svih poslovnih subjekata, 65 posto svih zaposlenih je u malim i srednjim tvrtkama, a mali i srednji poduzetnici sudjeluju s 50 posto ukupnog BDP-a. Poslovni uzlet čine primjeri dobre prakse, radionice ,savjetovanja, predavanja i edukacije. Besplatni su za sve zainteresirane sudionike. Kvalitetu i atraktivnost programa jamči nositelj projekta Poslovni dnevnik.

. Želja nam je da izlagači iskoriste sajam i za promidžbu i za sklapanje poslovnih poznanstava, odnosno širenje tržišta, a zbog same prirode manifestacije Dani grada Ivanca  koja okuplja široke mase, posebno  potičemo i pozivamo izlagače da im izložbeni asortiman bude pretežito  prodajnog karaktera.

Pozivamo Vas da nam se i  ove  godine pridružite!

Documents to download

x