Najave i novosti

12 ožujka 2019

U prepunoj ivanečkoj Gradskoj vijećnici održano predavanje Marine Kolar “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?”

U prepunoj ivanečkoj Gradskoj vijećnici održano predavanje Marine Kolar  “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?”

Certificirana edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj te vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta Marina Kolar, u ponedjeljak 11. ožujka u prepunoj ivanečkoj Gradskoj vijećnici održala je vrlo poticajno, ali i inspirativno predavanje prikladno nazvano “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?”.

Predavanje je organizirano u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o., a usmjereno je na predstavljanje osnova CH-Q metode. Riječ je o švicarskom modelu upravljanja karijerom i kompetencijama. Cilj predavanja bio je osvijestiti i potaknuti sve građane, bilo zaposlene ili nezaposlene, te poduzetnike i obrtnike, ali i ostale zainteresirane da pokrenu promjene u svojem životu kako bi ostvarili svoje pune poslovne i privatne potencijale.

Marina Kolar kroz osobna je iskustva i primjere predstavila važnost ulaganja u vlastite potencijale te je realno i slikovito objasnila koliko je važno ulagati u vlastite snove jer ključ svakog uspjeha upravo je zadovoljstvo samim sobom i ljubav prema poslu koji radimo.

-Unutarnje nezadovoljstvo, strah te konstantan osjećaj da možemo i znamo više znak su da trenutno ne radimo ono za što imamo potencijala. Važno je planirati velike promjene, ali krenuti malim koracima jer tako ćete najprije stići do cilja, a  najvažnije je znati da za promjene nikad nije prekasno - poručila je Marina Kolar.

x