Najave i novosti

25 veljače 2019

U ponedjeljak 11.3. s početkom u 18 sati pozivamo vas na predavanje “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?”U ponedjeljak 11.3. s početkom u 18 sati pozivam vas na predavanje USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?” koje će se održati u Gradskoj vijećnici grada Ivanca (dvorana za sastanke) u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o., Trg hrvatskih Ivanovaca 9B.

Potencijal je kombinacija je naših kompetencija, sveg onog što mi jesmo i što možemo i želimo postići u životu.  

Ako osjećate da vamnešto iznutragovori da vaš život ili posao trenutno nije ono što biste mogli ili željeli, a nikako da se pokrenete i odvažite na promjenu, napravite prvi korak i dođite na predavanje.

Predavanje je besplatno, ali su prijave zbog ograničenog broja mjesta obavezne. PRIJAVNICAhttp://bit.ly/2RD1Nd7  

 

Predavačica: Marina Kolar, vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta, certificirana edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.

Crv nezadovoljstvakoji nam se povremeno javlja u životu ili na poslu nije tako loša stvar kao što mislimo. To je jednostavno naš unutarnji pokazatelj da je vrijeme da nešto promijenimo odnosno unaprijedimo. Obično ga možete prepoznati po osjećaju da stezapeli”, a znate da možete i želite dati više, kad želite promjenu, ali ne znate od kud i kamo krenuti, kad sve znate u teoriji, ali se ne usudite napraviti taj prvi korak

Ključ uspjeha je sposobnost da prepoznamo, izvučemo i koristimo ono najbolje od sebe, a to su svi naši osobni i profesionalni potencijali. 

Kako sam ja ostvarila svoje potencijale?

Moj “unutarnji crv” često mi se pojavljivao kroz život. Odveo me od prosječnog neambicioznog života kakav se od mene očekivao - u 18 godina rada na vodećim pozicijama, vođenju projekata i edukacija (između ostalog), a danas i u poduzetništvo.

Sljedeći svoje srce i razvijajući svoje potencijale danas u sklopu Konekte, kroz edukacije i savjetovanja pomažem drugima da nađu vlastitu životnu i/ili poslovnu svrhu, nađu ili stvore za njih pravi posao ili pak da vrate svoju tvrtku na put uspjehaZnam da svaki pojedinac može pronaći ili stvoriti posao na kojem može ispuniti sve svoje potencijale, između ostaloga jer sam to i sama napravila.

 

Na predavanju ću predstaviti i CH-Q metodu, Švicarski modelom upravljanja karijerom i kompetencijama. Bilo da ste nezaposleni, želite promijeniti karijeru ili tek tražite svoju poslovnu i životnu svrhu, kroz ovaj proces dobiti ćete bistru sliku kamo želite ići i plan kako ćete do svog cilja doći. Nova grupa kreće od 16.3.

 

USUDI SE. POKRENI SE. Saznaj kako ostvariti svoje potencijale.  Dobrodošli!

Marina Kolar

www.konekta.hr

x