Najave i novosti

6 studenog 2018

POZIV za zajednički nastup i sudjelovanje na sajmu REXPO, 27. i 28. studenog 2018. godine u Zagrebu

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. nude mogućnost organizacije nastupa na sajmu REXPO 2018 od 27. do 28. studenog 2018. godine. REXPO Zagreb 2018 međunarodni je poslovni sajam investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju (www.rexpo.hr), koji se ove godine održava po 7. put. Na sajmu je do sada Grad Ivanec nekoliko puta sudjelovao i uspješno predstavljao ulagačke mogućnosti.

Sajam Rexpo namijenjen je investitorima, izvođačima, građevinskim tvrtkama, projektantima, inženjerima, konzultantima, bankama, zakupcima, hotelijerima, predstavnicima ministarstava, poslovnim zonama i svima onima, koji nude svoje kapacitete ulagačima (bilo da se radi o zemljištu ili nekretninama).

Predstavit će se tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja u regiji, a sajam će se održati u Zagrebu, u prostorijama kongresnog centra City Plaza Zagreb (bivši HYPO EXPO XXI Business Center) na  2.500 m2  izložbenog prostora i prostora za konferencije i sastanke. Sukladno najavama, održat će se i   forumski dio, koji se sastoji od niza stručnih rasprava, konferencija i predavanja te mogućnosti da se sudionici predstave kroz prezentacije svojih projekata i unaprijed dogovore sastanke s tvrtkama i poslovnim partnerima za koje su poslovno zainteresirani (lista sudionika i stručnih izlaganja je objavljena na www.rexpo.hr).

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o., u želji da podrže poslovne aktivnosti lokalnih poduzetnika, koriste ovu priliku da pozovu sve poduzetnike kako bi se pridružili u zajedničkom izložbenom prostoru te iskoristili priliku i promovirali svoju tvrtku, proizvodni program ili namjeru investicijskog ulaganja, kupnje ili iznajmljivanja nekretnina i zemljišta, građevinsku i ostalu prateću industriju, turističke i hotelijerske kapacitete, zajedno s investicijskim projektima Grada Ivanca.

Troškovi organizacije

Troškove organizacije, kotizacije, promotivnih aktivnosti, zajedničkih promotivnih materijala, usluge networkinga i poslovnog povezivanja te sudjelovanja za sve, koji se prijave snosi Grad Ivanec, a pripremu, organizacijski suport i aktivno predstavljanje Vaše tvrtke će pružiti Poslovna zona Ivanec d.o.o. te biti domaćin na izložbenom prostoru tijekom dva dana trajanja sajma.

Od Vas kao sudionika ne očekuje se sudjelovanje u organizacijskim troškovima. Takva usluga je dio programa bespovratnih potpora za poticanje lokalnog poduzetništva te nosi oznaku BFC (poticaj razvoju povoljnog poslovnog okružja).

Zajednički promo materijal

Za zajednički nastup na sajmu izradit će se zajednički promo materijal u obliku promotivnog  letka/brošure i promo videa/prezentacije (pregled  poslovnih ponuda tvrtki s ivanečkog područja). Za prikupljanje podataka, sve zainteresirane tvrtke molimo da dostave popunjeni upitnik, koji je u prilogu. Idejno osmišljavanje izgleda i sadržaja zajedničkog promo materijala će odraditi Poslovna zona Ivanec d.o.o. Naročito Vas pozivamo da dostavite nekoliko fotografija te logo tvrtke.

Vlastiti promo materijal

Svakog sudionika pozivamo da pripremi novi ili koristi svoj postojeći promo materijal u obliku za koji smatra da ga najbolje predstavlja.

Prihvatljivi su: letak, brošura, promo proizvod malih dimenzija, roll up baner, a također i promo video (u prihvatljivom formatu), koje ćemo onda na izložbenom prostoru primjereno istaknuti, odnosno emitirati na TV displayu, koji će nam biti na raspolaganju.

Naravno, kao i kod svih dosadašnjih zajedničkih nastupa na sajmovima, predviđeno je zajedničko sudjelovanje na otvorenju sajma te priprema poslovnih sastanaka ukoliko netko od sudionika iskaže potrebu.

Iskaz interesa i potvrda sudjelovanja

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da potvrdu sudjelovanja te pripremljeni materijal za promociju Vaše tvrtke ili projekta dostavite najkasnije do utorka, 20. studenog 2018. na mail: lana.labas@ivanec.hr ili projektni.ured@ivanec.hr, odnosno promotivne materijale na adresu: Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Gradska vijećnica Grada Ivanca.


 

 

 

Documents to download

x