Najave i novosti

5 studenog 2018

POZIV NA DOSTAVU PODATAKA ZA BAZU PODUZETNIKA POČETNIKA

Poslovna zona Ivanec d.o.o. ovim Vas putem poziva na dostavu podataka o Vašem poslovnom subjektu sa svrhom izrade jedinstvene baze poduzetnika početnika.

Prikupljeni podaci koristit će se isključivo u svrhu informiranja poslovnih subjekata o novim i postojećim uslugama, koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. nudi u sklopu svojeg poslovanja.

Kao poduzetnicima početnicima, koji posluju unutar tri godine, na raspolaganju su Vam brojne usluge i benefiti, koji služe za unaprjeđenje tržišne pozicije, poslovanja i osobnih kompetencija. Posebno se ističu mogućnosti apliciranja Vaših projekta na EU i nacionalne natječaje s ciljem povlačenja bespovratnih sredstava za razvoj poslovanja i povećanja konkurentnosti.

Osim navedenog, na raspolaganju su Vam i mnogobrojne besplatne usluge, a koje uključuju edukacije tematski vezane uz aktualne poslovne prilike i izazove s kojima se svakodnevno susrećete. Redovito se organiziraju i savjetovanja o aktualnim EU natječajima i javnim pozivima. U sklopu novo osmišljenih visokokvalitetnih usluga Poslovne zone Ivanec d.o.o. na raspolaganju Vam je usluga mentorstva, novi oblici web promidžbe, razne interaktivne tribine te individualno prilagođeni poslovni susreti poduzetnika (B2B).

Kako više ne bi propuštali sve prilike i mogućnosti, koje Vam se nude za razvoj Vašeg poslovanja i poduzetničke ideje,  molimo Vas za dostavu ispunjenog upitnika, a koji se nalazi u nastavku. Na taj način ćete osigurati redovito i pravovremeno primanje važnih informacija i obavijesti.

INFORMATIVNI UPITNIK

Rok za dostavu podataka je 30.studeni 2018. godine. 

Za sve informacije stojimo na raspolaganju na broj telefona: 042/645-435.

 

Zahvaljujemo Vam na suradnji!

x