Najave i novosti

15 svibnja 2019

Održano peto po redu individualno poslovno mentorstvo poduzetnika početnika

Održano peto po redu individualno poslovno mentorstvo poduzetnika početnika

Visokokvalitetnu i vrijednu uslugu individualnog poslovnog mentorstva, koju za Poslovnu zonu Ivanec d.o.o. provodi predsjednik udruge Hrvatskih poslovnih anđela – CRANE Davorin Štetner, u utorak 14. svibnja koristila je Gordana Kušar, vlasnica obrta Goga gluten free.

Renomirani menadžer s impresivnim referencama u radu s poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama kroz višesatno je individualno poslovno savjetovanje poduzetnici početnici pomogao da dobije pragmatična teorijska i praktična znanja te konkretne odgovore i savjete.

Dobivenim savjetima i informacijama poduzetnica je dobila priliku da jasno definiranim mjerama utječe na sam razvoj i stvaranje nove dodane vrijednosti u svojem poslovanju.

Mentorstvo se sastojalo od analize postojećeg poslovanja obrta, ocjene poduzetničke ideje, tržišnog pozicioniranja, marketinga i prepoznatljivosti obrta i njegovih proizvoda.

Svi zainteresirani poduzetnici, a posebno poduzetnici početnici više informacija o udruzi Crane, poslovnim anđelima i Davorinu Štetneru mogu pronaći na linku: http://crane.hr .

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedeno mentorstvo je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova. 

x