Najave i novosti

31 svibnja 2019

Održano šesto po redu individualno poslovno mentorstvo poduzetnika početnika


Visokokvalitetnu i vrijednu uslugu individualnog poslovnog mentorstva, koju za Poslovnu zonu Ivanec d.o.o. provodi predsjednik udruge Hrvatskih poslovnih anđela – CRANE Davorin Štetner, u četvrtak 30. svibnja koristio je Jerko Bošković iz poduzeća Building d.o.o.


Mentorstvo je održanao u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec, na adresi Vladimira Nazora 6/II. Poduzeće Building d.o.o. posluje u sektoru građevinarstva, odnosno bavi se inženjerstvom i s njim povezanim tehničkim savjetovanjem. Nakon uvodnog predstavljanja svojeg poslovanja i planova za daljnji razvoj poduzeća od strane vlasnika g. Jerka Boškovića, gospodin Štetner je iznoseći svoje konkretne i praktične savjete usmjerio poduzetnika početnika na segmente poslovanja kojima treba posvetiti posebnu pažnju, da bi se novoosnovano poduzeće koje je tek u početnoj fazi, razvijalo u skladu s zacrtanim planovima, odnosno postalo prepoznatljivo na tržištu te ostvarilo odgovarajući profit koji će mu omogućiti daljnje ulaganje u podizanje kvalitete usluge.

Svi zainteresirani poduzetnici, a posebno poduzetnici početnici više informacija o udruzi Crane, poslovnim anđelima i Davorinu Štetneru mogu pronaći na linku: http://crane.hr .

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedeno mentorstvo je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

 


 


x