Najave i novosti

12 travnja 2019

Davorin Štetner nastavlja s poslovnim mentoriranjem ivanečkih poduzetnika

Davorin Štetner nastavlja s poslovnim mentoriranjem ivanečkih poduzetnika

Ivanečki poduzetnici nastavljaju koristiti novu visokokvalitetnu uslugu Poslovne zone Ivanec d.o.o., a koja je osmišljena u sklopu aktualnog EU projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“.  Tako je u srijedu, 11. travnja, uslugu individualnog poslovnog mentorstva koristio mladi ivanečki poduzetnik Ivan Goran Žunar iz obrta za grafički dizajn i srodne djelatnosti Design studio Ivan Goran Žunar.

Poduzetnik početnik poduzeće je osnovao 2018. godine, a svoje dosadašnje radove, poslovne planove i zahvate predstavio je svom mentoru, predsjedniku udruge Crane Davorinu Štetneru. Riječ je o menadžeru s impresivnim referencama u radu s poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama, a čiji su poslovni uspjeh, znanje i vještine prepoznati na međunarodnoj razini.

Kroz višesatnu edukaciju dogovorena je daljnja suradnja i nastavak programa mentorstva. Također, mladi je poduzetnik dobio niz korisnih savjeta o tome kako unaprijediti poslovanje, proširiti tržište i ugovoriti nove poslove.

Poduzetnici početnici iz poduzeća DIV PLASTIC d.o.o. i Geenea d.o.o., a koji su do sada koristili uslugu poslovnog mentorstva, nastavljaju kontinuirano i vrlo interaktivno raditi sa svojim mentorom Davorinom Štetnerom. Poduzetnici izvršavaju niz zadataka i realiziraju dobivene ideje, a mentor prati njihov rad.

Provedba usluge individualnog poslovnog mentorstva nastavlja se dalje u travnju u sklopu Info dana, a više informacija o mogućnostima sudjelovanja u programu Poslovnog mentorstva dostupno je ovdje.

Više informacija o udruzi Crane, poslovnim anđelima i Davorinu Štetneru moguće je pronaći na linku: http://crane.hr/.

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedeno mentorstvo je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.


 

x