Najave i novosti

14 siječnja 2019

Središnji državni ured za sport objavio je Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini.

Središnji državni ured za sport objavio je Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini.

Prihvatljivi prijavitelj na navedeni su Natječaj udruge iz sustava športa koje su osnovane sukladno Zakonu o udrugama i Zakonu o sportu.

27 studenog 2018

U prepunoj dvorani Gradske vijećnice održana JAVNA TRIBINA na temu VAŽNOST PARTICIPACIJE POSLOVNE ZAJEDNICE U KREIRANJU GRADSKIH RAZVOJNIH PROGRAMA

Brojni ivanečki poduzetnici, investitori u Poslovnoj zoni Ivanec - istok, pojedini poduzetnici početnici i gospodarstvenici iz Varaždina te predstavnici Udruženja obrtnika Ivanec u ponedjeljak su, 26. studenog, nazočili javnoj tribini, a koja je u prepunoj Gradskoj vijećnici održana u organizaciji Poslovne zone Ivanec d.o.o. i Grada Ivanca.
21 studenog 2018

Pozivamo vas na poduzetničku tribinu - VAŽNOST PARTICIPACIJE POSLOVNE ZAJEDNICE U KREIRANJU GRADSKIH RAZVOJNIH PROGRAMA

JAVNA TRIBINA na temu VAŽNOST PARTICIPACIJE POSLOVNE ZAJEDNICE U KREIRANJU GRADSKIH RAZVOJNIH PROGRAMA koja će se u Gradskoj vijećnici Ivanec održati u ponedjeljak, 26. studenog 2018. godine, s početkom u 18.30 sati

16 studenog 2018

Ponovno otvoren IKT natječaj, prijave kreću od 21. 11.: Javite se Projektnom uredu Grada Ivanca za EU fondove

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u četvrtak je, 15. studenog, ponovno otvorilo natječaj Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2.
6 studenog 2018

Natječaj za tip provedbu tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 6. studenoga 2018. Natječaj za podmjeru 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“ tip operacije 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala.

6 studenog 2018

POZIV za zajednički nastup i sudjelovanje na sajmu REXPO, 27. i 28. studenog 2018. godine u Zagrebu

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. nude mogućnost organizacije nastupa na sajmu REXPO 2018 od 27. do 28. studenog 2018. godine. REXPO Zagreb 2018 međunarodni je poslovni sajam investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju (www.rexpo.hr), koji se ove godine održava po 7. put. Na sajmu je do sada Grad Ivanec nekoliko puta sudjelovao i uspješno predstavljao ulagačke mogućnosti.
5 studenog 2018

POZIV NA DOSTAVU PODATAKA ZA BAZU PODUZETNIKA POČETNIKA

Poslovna zona Ivanec d.o.o. ovim Vas putem poziva na dostavu podataka o Vašem poslovnom subjektu sa svrhom izrade jedinstvene baze poduzetnika početnika.
2 studenog 2018

Mrežom poduzetničkih potpornih institucija do rasta poduzetništva u cijeloj Hrvatskoj

ZAGREB, 30. listopada 2018. - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) održala je svečanu konferenciju povodom otvorenja pilot projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (eng. BOND – Business Organistions Network Development)“ vrijednog 7.012.151,60 kuna, cjelokupno financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

 

2 studenog 2018

Objavljen javni poziv fizičkim osobama građanima za dodjelu sredstava Fonda za postavljanje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije u postojeće obiteljske kuće u RH

Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je javni poziv fizičkim osobama građanima za dodjelu sredstava Fonda za postavljanje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije u postojeće obiteljske kuće u Republici Hrvatskoj.

25 listopada 2018

U sklopu EU projekta Poslovne zone vrijednog 522.957,53 kuna održana nova edukacija za poduzetnike

U utorak, 23. listopada, u Gradskoj vijećnici Ivanec održana je interaktivna, specijalizirana edukacija pod nazivom „Poslovno komuniciranje i marketing u službi poslovnog uspjeha“. Održana edukacija jedna je od novih visokokvalitetnih usluga koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. pruža postojećim i novoosnovanim poduzetnicima u sklopu projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“, financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj – Operativni program Konkurentnost i kohezija.